Astrologija MarsU Ovnu – Pretjerana samosvijest, osoba vidi vanjski svijet kao opasnost za svoj ego. Iz tog razloga, ona je često pretjerano agresivna prema drugima. Treba naučiti kako izgraditi svoju osobnost i identitet.

U Biku – Želje su vrlo snažne. Nužnost izgradnje vrijednosti i financijske stabilnosti.

U Blizancima – Osoba je pretjerano izravna prema drugima, ili je silovita. Mora naučiti kako da svoju okolinu ne doživljava previše osobno, i nadići želju da uvijek bude aktivan dio svega što se događa oko nje. Tad će doživjeti slobodu.

U Raku – Ima usađenu potrebu za dominacijom unutar obitelji. Ovo isto tako može biti primjer dominantnog roditelja, treba nadrasti destruktivne aspekte tih odnosa i općenito ovisnost o drugim ljudima.

U Lavu – Prisutne su teškoće s izražavanjem kreativnosti i seksualnosti. Osoba evaluira sve što je stvorila da bi otkrila što je za nju uistinu dobro. Valja nadići osjećaj superiornosti.

U Djevici – Zahtijeva oprez spram zdravlja, radnog mjesta i odnosa prema podređenima i nadređenima. Osoba želi savršenstvo vlastitih djela i previše je kritična i prema sebi, i prema drugima, tj. svojoj okolini. Vrlo je bitno za njezin rast i razvoj, da bude blaža prema sebi.

U Vagi – Nasilnost prema partnerima i želja da partnerstva postanu sredstvo ostvarenja ciljeva koju sebični. Nepovjerenje u ljude, osoba stalno pazi da ne bude povrijeđena. Mora shvatiti i naučiti kako ona djeluje na druge, te potom uravnotežiti svoje energije.

U Škorpionu – Mogućnost preobrazbe sebe i drugih, no samo pod uvjetom da osoba nije usklađena s niskom energijskom razinom drugih ljudi. Osoba će puno naučiti o prirodi svojih i tuđih želja.

U Strijelcu – Velika potreba za slobodom, koja se u najvišem smislu odnosi na slobodu od ljudske misli. Kod nekih je to snažna religiozna potraga koja graniči s fanatizmom. Želje treba staviti u kontekst višeg uma i tako objediniti osobnost. Tad će osoba biti vjerna sebi.

U Jarcu – Osoba može previše promišljati karijeru. Tijekom života će naučiti kako graditi ono što za nju uistinu ima smisla, umjesto da se trudi da ovlada svijetom.

U Vodenjaku – Osoba ulaže puno energije u svoje snove, no mora paziti da snove i materijalizira, odnosno ostvari.

U Ribama –Zahtijeva konstruktivno korištenje energije, osoba se osjeća sputana vanjskim okolnostima ili unutarnjim osjećajima. Mora naučiti zaboraviti i oprostiti.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (434 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo