Astrologija MerkurU Ovnu – Nestrpljivost, izgradnja identiteta. Često problemi koji su duboko usađeni u podsvijest blokiraju intelektualni izražaj.

U Biku – Osoba previše brani svoj vrijednosni sustav. Ima materijalistički svjetonazor i probleme sa razumijevanjem dubljih razina postojanja.

U Blizancima – Velika mentalna aktivnost je prisutna. Osoba ulaže puno energije da bi bila shvaćena. Razvijen analitički um.

U Raku – Osobu bitno obilježava njeno djetinjstvo. Osjeća se najsigurnije u obiteljskom krugu. Mora se osloboditi pretjeranog utjecaja emocija na svoj izražaj.

U Lavu – Posebno promišljanje i ozbiljan stav spram kreativnosti i prokreacije. Ljubav za mlade ljude.

U Djevici – Retrogradan, analitičan pristup životu, sklonost samokritici. Izvrstan radnik koji se mora naučiti toleranciji. Valja propitati intelektualnu zrelost za pomoć drugim ljudima i ispravan odnos prema sebi kao dijelu društva.

U Vagi – Zahtijeva da osoba promišljeno i odgovorno zasniva emotivne i poslovne veze, motiv sklapanja veza treba biti iskren, odnos sa javnošću također.

U Škorpionu – Osoba promišlja svoju regeneraciju prema višim stanjima svijesti. Duboke misli i prodoran um. Osoba može regenerirati ljudsku misao, no treba preispitati stavove spram metafizičkih i religijskih pitanja. Primjer retrogradnog ili afliciranog Merkura su manipulatori i lažni proroci, čiji je cilj materijalna dobit putem lažnih obećanja sa metafizičkom pozadinom priče.

U Strijelcu – Govori o potrebi preispitivanja vlastitih intelektualnih stavova i tolerancije prema mišljenju drugih. Osoba može previše razmišljati o trivijalnim stvarima. Posjeduje mnoštvo informacija koje mogu koristiti drugima. Neovisnost o nekome ili nečemu. Osoba je duhovni tragatelj, no previše je mentalna i vezana za niži um.

U Jarcu –  Ima potrebu impresionirati druge. Bitna joj je uspješnost predstavljanja vlastitih ideja i mentalna kompetencija.

U Vodenjaku – Velika potreba za novim iskustvima i uzbuđenjem. Osoba se mentalno ne veže za ljude. Potrebna joj je sloboda mišljenja. Tragatelj.
Ima nekonvencionalne ideje, osobi bi od koristi moglo biti učenje zena i taoizma.

U Ribama – Spiritualan položaj, osoba je okrenuta prema nutrini, mistički je usmjerena. Moguće je da ima neki talent za muziku i metafiziku.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (228 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo