astrologija-neptunU Ovnu – Osoba je u stalnim mijenama, uvijek se prilagođava okruženju u kojemu se trenutno nalazi. Osoba treba prihvatiti da je njena istinska priroda bezoblična, a identitet više kozmički no slobodan.

U Biku – Osoba teško kristalizira svoj vrijednosni sustav. Mogućnost da se razlože pogrešne vrijednosti.

U Blizancima – Naglašene psihičke sposobnosti, no osoba treba razviti samopouzdanje i nadići vlastitu negativnosti, tek  tada će imati izuzetnu sposobnost komunikacije i dobro razumijevanje drugih ljudi. Velika senzitivnost prema drugim ljudima.

U Raku – Osoba se teško poistovjećuje sa svojom obiteljskom ulogom, jer osjeća da treba utemeljiti svoj identitet u kozmičkoj stvarnosti. Njezino životno sidro ne mogu biti uobičajene vrijednosti, nego univerzalna stvarnost. Dok to ne nauči, bit će žalosna, jer joj temelji naočigled nestaju. Njezina evolucija usklađuje je s kozmičkom i smanjuje emotivnu vezanost i potrebu za sigurnošću.

U Lavu –  Osoba inicira svoj život kreativnim snovima. Vrlo je intuitivna. Moguć umjetnički talent, sposobnost kreiranja vlastite stvarnosti i njezina nametanja drugima.

U Djevici – Osoba ima misiju iscjeljivati, služiti i žrtvovati se za druge. Mnoge rade u području medicine i skrbi za druge, te kao iscjelitelji vjerom. Ovaj položaj Neptuna omogućava unošenje kozmičkog razumijevanja na zemaljsku razinu, gdje se može praktično upotrijebiti.

U Vagi – Osoba mora postati vrlo neovisnom, jer u drugima ne nalazi snagu. Velika osjetljivost za tuđe osjećaje i sućut. Osoba se uči neosobnoj ljubavi u području života gdje je očekivala osobnu ljubav.

U Škorpionu – Dubok uvid u tuđe vrijednosti i svijest o tuđim potrebama. Osoba je talentirani medij, što je uz odgovarajući razvoj, može dovesti do bogatog, ispunjenog i osviještenog života.

U Strijelcu – Duboka inspiracija, osoba može shvatiti bit života i njegovo istinsko značenje. Svijest o vlastitoj božanskoj prirodi. Vidovitost. Osoba se može shvatiti na najdubljoj razini.

U Jarcu – Kreativnost, bavljenjem poslom u kojem je potrebna vizija i nadahnuće su idealni za ovaj položaj. Osoba uči kako u karijeri biti neosobnom i kako se ne poistovjetiti sa statusom i društvenim položajem. Kad to nauči, može biti vizionar i postići veliki društveni uspjeh, mada ga i ne želi.

U Vodenjaku – Veliki idealizam, osoba se teško disciplinira prema društvenim pravilima. Ona je svjesna da život ima dublje značenje i ljepšu i finiju stranu, te bolje od drugih razumije ljubav. Visoka razina svjesnosti, jer kreativnu imaginaciju ove osobe društvo ne može sputati. Ona mora naučiti kako svoje snove unijeti u kreativnu stvarnost.

U Ribama – Dubok uvid u kozmičku stvarnost. Osoba bez problema sagledava cjelovitost svega što je okružuje. Njezini su uvidi neosobni i nevezani. Medijske sposobnosti, jer osoba lako shvaća bit svega. U mladosti moguće samosažaljenje, no sazrijevanjem postaje pozitivnija. Gotovo uvijek osoba se može uskladiti sa svojim kozmičkim jastvom.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (520 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo