U Ovnu – Unutarnje revolucije, preobrazba osnovnih potreba i želja. Intenzivna iskustva.

U Biku – Preobrazba vrijednosnog sustava.

U Blizancima – Osjetljivost za podsvijest drugih ljudi. Snažna psihička iskustva, valjda ovladati čulima. Preobrazba stavova prema okolini. Ova osoba može kontrolirati razinu svijesti na kojoj će živjeti.

U Raku – Mogući djetinji strahovi i fobije, te emotivna ovisnost. Potpuna duhovna preobrazba, oslobađanje od starih navika. Ovaj položaj pokazuje potrebu za novim rođenjem.

U Lavu – Snažna seksualnost. Subjektivan pristup životu, valja osvijestiti tuđe osjećaje. Moguća je dugotrajna borba da se nametne neki oblik osobnog izražaja koji društvu nije prihvatljiv. Moguća zlouporaba kreativnog procesa, osoba mora naučiti kako dati drugim ljudima dovoljno psihičkog prostora.

U Djevici – Nestabilna situacija na radnom mjestu, u odnosima sa nadređenima ili zdravljem. Ova osoba treba naučiti neosobnu službu društvu i praktično instinktivno djelovanje.

U Vagi – Osoba ulaže puno energije u preobrazbu drugih ljudi. Težak položaj za dugotrajne odnose, jer osoba osjeća da ono što ona je, nije lako prihvaćeno od društva i drugih ljudi, a to je čini nesretnom.

U Škorpionu – Ovo je vrlo dubok i intenzivan položaj Plutona. Stalno preispitivanje tuđih vrijednosti, ova osoba želi shvatiti najdublje sakrivene tajne. Snažne je seksualnosti. Duboka unutarnja preobrazba. Snažna veza s kolektivnom sviješću.

U Strijelcu – Sklonost ka projekcijama svijesti. Osobna svijest nije previše vezana za tijelo. Misli se odnose više na univerzum, nego na samu osobu. Bunt protiv ograničenja, velika sposobnost razumijevanja. Moguća duboka duhovnost.

U Jarcu – Potreba za zanimanjem u kojemu će osoba moći transformirati ili podučiti javnost. Osoba želi slomiti stisak društvenih pravila da bi nametnula nove vrijednosti. Ona uči kako konstruktivno usmjeriti moć za dobrobit društva u kojemu živi.

U Vodenjaku – Idealizam. Osoba nadahnjuje druge ljude, a sama može naginjati eskapizmu.

U Ribama – Introspekcija je prisutna. Osoba osjeća društvenu stegu, no ne može je se osloboditi čak ni ako želi. Duga razdoblja samoće. Osoba pokušava naći duhovni smisao svoga postojanja i u tom će procesu odbaciti sve što joj nije bitno. Sposobna je za duboko putovanje u nepoznata područja ljudskosti i univerzuma.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (321 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo