Bioenergija autizam liječenje

Bioenergija autizamBioenergija autizam je disciplina koja je posljednjih desetljeća našla svoje mjesto u liječenju osoba s autizmom.
Autizam spada u teške oblike poremećaja rada mozga. Autizam je popraćen slabom komunikacijom ili izostankom komunikacije i ponavljanjem postupaka u ponašanju. Kratica autizam je ASD.
Autizam djeluje na sve dijelove mozga, ali znanost još sa sigurnošću ne može tvrditi iz kojeg razloga nastaje ova bolest koja je na žalost u ekstremnom porastu od 2000. godine. Svaka osoba različito reagira na autizam. Osobe s autizmom burno reagiraju na određene mirise ili na nepoznato. Osobe s autizmom imaju jako naglašene osjećaje, ali zbog nemogućnosti da to pokažu, mnogi smatraju da osobe nemaju osjećaje što je sasvim pogrešno. Osobe s autizmom imaju izvanredan osjećaj za glazbu i za brojeve. Imaju visok IQ, ali zbog loše komunikacije, nemogućnosti integracije u društvu i loše motorike, mnogi smatraju da osobe s autizmom nemaju takav potencijal što je u potpunosti pogrešno. Djeca s autizmom lako rješavaju teške zadatke mnogo brže nego jednostavne.

Uzroci nastanka autizma:

-Vjerujem se da genetika jednim dijelom može utjecati na pojavljivanje ove bolesti;
-Također, proces porođaja može biti jedan od uzroka;
-zbog lošeg djelovanja organizma na pojedine cjepiva, ali nema medicinskih dokaza.
Autizam se može otkriti u najranijoj dobi djeteta najkasnije do 3 godine.
Simptomi koji ukazuju na autizam kod djece su sljedeći:
-Djete ne pravi nikakve pokrete u prvoj godini života;
-u prve dvije godine dijete ne koristi ni jednu riječ;
-Djete nije zainteresirano za pokrete i igračke tijekom odrastanja;
-Djete vrši procese ponavljanja;
-sklonost autoagresija.
Najnovija medicinska istraživanja govore o tome da mitohondrije kod oboljele djece s autizmom proizvode manje energije i da to utječe na strukturu mozga. Mitohondrije je kao što je poznato su izvor slobodnih međućelijskih radikala – reagiraju na kisik i zbog jakih reakcija štete strukturu i DNK. Također, u najnovijim istraživanjima je otkriveno da je količina hidroksid-peroksida kod djece s autizmom veća nego kod zdrave djece, što izaziva veliki oksidativni stres kojima su djeca s autizmom izložena. Ovo mnogi smatraju glavnim problemom bolesti autizma.
Pojedina stanja koja se vezuju za bolest autizma su:
-retardacija;
-epilepsija;
Poremećaji sna;
-Tik koji mogu dugo trajati;
-tantrumi koji su jako naglašeni.
Osobe s autizmom nekada imaju potpunu blokadu govora i vrlo teško se prilagođavaju bilo kakvoj promjeni, jer ih to može dubinski uzrujati. Postoje mnoge medicinske studije koje se rade kako bi se otkrila suština same bolesti i našao lijek za djecu s autizmom. Posljednje studije koje su rađene na ovu temu govore o socijalnoj integraciji osoba s autizmom i njihovu točku gledišta za druženjem.
Prema najnovijim otkrićima osobe s autizmom nemaju definiranost ka druženju s drugima zbog neprepoznavanje suštine druženja, zbog svijeta u kojem žive interaktivno uvijek sami sa sobom. Širom svijeta napravljeni su mnogi programi za osobe s autizmom kao i mnoge donacije. Intenzivno se radi na otkrivanju lijeka za ovu bolest. Vjeruje se da su i sami uvjeti života bitni parametri u životu osobe s autizmom jer zbog velikih gužvi i neadekvatnih životnih uvjeta bolest može uzrokovati veliku napetost i jake reakcije osoba s autizmom.
Prehrana kod osoba s autizmom – Zadnja medicinska istraživanja govore o tome koliko je prehrana važna kod osoba s autizmom. Najnovija istraživanja govore o uporabi makrobiotičke prehrane kao potencijalne kapisle ka izlječenju od autizma.
Pored mnogih medicinskih ispitivanja i projekata na temu autizam i na polju energetske medicine dosta se uradilo kako bi se popravilo zdravstveno stanje osoba s autizmom.
Bioenergija autizam je tehnika koja može svojim djelovanjem dovesti do poboljšanja zdravlja i opće slike organizma kod čovjeka.
Bioenergija autizam se odnosi na liječenje osoba s autizmom, što može predstavljati dug proces, ali u svakom slučaju sa učinkovitim rezultatima.
Bioenergija autizam se temelji u osnovi na kvantnu fiziku. Još uvijek je javno mnijenje podijeljeno na one koji vjeruju u izlječenje ovom terapijom i u one koje je osporavaju.
Bioenergija autizam utječe učinkovito protiv agresivnih stanja kod djece i osoba oboljelih od autizma.
Djelovanje tehnike bioenergija autizam:
-Utječe Produktivno na san;
-Usporava Razvoj bolesti i
-Utjiče Na raspoloženje osoba s autizmom.

Bioenergija autizam liječenje

Bioenergija autizam dobiva sve više na popularizaciji. Vjeruje se da uz određene uvjete života, medicinsku terapiju, bioenergiju i reducirani način prehrane, bolest autizma može se drastično umanji.
Bioenergija autizam stimulativno djeluje na osobe s autizmom, jer svojim produktivnim tehnikama daje učinkovitost u općem stanju mozga i organizma, posebno stresa koji kod ove bolesti zna da utječe na drastičnu promjenu raspoloženja.
Bioenergija autizam svakako utječe na energetske vibracije u mozgu, na mozak i vjeruje se da redovitim tretmanima bolest se spusta na nižu razinu.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (473 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo