Bioenergija gastritis – liječenje gastritisa bioenergijom

bioenergija gastritisGastritis predstavlja oboljenje sluznice želuca. Razlozi nastanka gastritisa su različit, ali se glavnim uzročnicima smatraju veliki stres i neadekvatna prehrana, posebno konzumiranje kupovne hrane koje sadrži emulgatore i umjetne dodatke. Liječenje gastritisa može biti klasičnom ili energetskom medicinom – gdje spada bioenergija koja se pokazala vrlo učinkovitomu, bez obzira je li u pitanju akutni ili kronični gastritis. Prehrana koja igra jednu od ključnih čimbenika koji utječu na stvaranje gastritisa treba biti reducirana. Postoji hrana koja je poželjna i hrana koju treba izbjegavati.
Hrana koju bi trebalo izbjegavati je sljedeća:
-Punomasno Mlijeko i namirnice od punomasnog mlijeka;
-Sveži Kruh i peciva;
-Kobasice S umjetnim dodacima;
-Ljuta Paprika;
-čokoladu;
-sladoled;
-Juhe Iz vrećice;
-Sve Vrste slatkiša koje sadrže bijeli šećer;
-Alkoholna Pića;
-povrće Iz zimnice sa Dodatkom konzervansa.
Ove namirnice treba zamijeniti drugim namirnicama koje su dozvoljene u prehrani tijekom liječenja gastritisa.
Dozvoljena prehrana koja se preporučuje tijekom liječenja gastritisa:
-Tost;
-Kruh Od prethodnog dana;
-Biljna Ulja;
-Kuhano Povrće-krumpir, blitva, svjež kupus;
-Med;
-peršun;
-Limunada.
Bioenergija gastritis postala je vrlo popularna metoda liječenja, jer smanjuje bol koji gastritis izaziva. Bol može biti i kratkotrajan, ali je neugodan, jak i iznenadan.
Kada želite bioenergijom liječite gastritis poželjno je pridržavati savjeta o zdravoj prehrani i zdravim navikama kako bi rezultat tretmana bio učinkovitiji. Zdrave navike – zdrav san, šetnje na svježem zraku, manje stresa, djelovat produktivno o na suzbijanje gastritisa. Od zavisnosti od vrste gastritisa ovisi i njegovo liječenje terapijom bioenergije. Redovito dolazak na tretmane bioenergije omogućuje da se nakon određenog vremena u znatnoj mjeri eliminiraju negativni učinci ove bolesti. Terapija bioenergija gastritis utječe na vraćanje ravnoteže u tijelu, a samim tim, izravno na sluznicu i smanjenje boli. Ova terapija kod mnogih pacijenata u znatnoj mjeri je smanjila neugodan bol kao jedan od simptoma bolesti. U svijetu sve više osoba pristupa ovoj terapiji, jer za razliku od klasične medicine tretman bioenergija gastritis djeluje na suštinu problema, postupno ga otklanjajući.

 

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (503 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo