Bioenergija herpes

bioenergija-herpesBioenergija kao vid prirodne terapije pomaže pri liječenju mnogih oblika bolesti, potičući iscjeljenje, zdravlje i opće blagostanje, bez popratnih nuspojava. Ovaj vid tretmana može se raditi izravno u kontaktu s osobom ili na daljinu. Poznato je da bioenergija potiče ozdravljenje na potpuno prirodan način, kombinirajući tehnike koje će ukloniti blokade. U radu, praktičar vrši određenu procjenu energetskog sustava, otkrivajući područja koja su neuravnotežena. Na fizičkom planu, nedostatak energije ili neregularan protok energije manifestiraju se pojavom bolesti određenih organa.
To se odnosi na područje, glave, srca, pluća, endokrinog sustava, genitalnog područja, probavnog sustava, imunološkog i živčanog sustava.
Osim velike uspješnosti u liječenju migrene, alergija, neplodnosti, bubrežnih bolesti, išijasa, bioenergija se pokazala vrlo uspješnom u liječenju herpesa.
Herpes kao vid virusne infekcije nastaje kada je imunitet osobe vrlo oslabljen. Utvrđeno je da se herpes može pojaviti nakon intenzivne izloženosti Uv zračenju, razdoblja jakog stresa, prevelike emotivnosti ili stanja velike ljutnje. Prema određenim izvorima, herpes simplex pojavljuje se ukoliko osoba ima mnogo nakupljene gorčine u sebi o kojoj ne govori drugima. Postoji osam vrsta herpes virusa. Latinski naziv “virus” označava početak otrova. Skoro do kraja 19. stoljeća virus u medicini je predstavljao zarazu koja uzrokuje bolest. Dobrom otpornošću organizma i primjenom pojedinih tehnika poput bioenergije može se spriječiti dobivanje herpesa ili umanjiti njegovi simptomi.
Ono je također specifično za viruse, po mišljenju mnogih bioenergetičara, je da su virusi rezultat teškog oštećenja ljudskog biopolja, odnosno, samo manifestacija negativnih upliva energije, kao što su negativne misli, blokade na karmičkom planu i stres. Kada virus herpesa uđe u tijelo čovjeka, tada njegovo biopolje postaje oštećeno ili izobličeno.
Posljednjih godina medicina, al ii terapija bioenergijom dali su velike rezultate u ublažavanju i liječenju virusa herpesa. Ono što je vrlo važno pri liječenju herpesa da on djeluje na fizičku energiju. Ukoliko je aura osobe jaka, misli pozitivne, a imunitet stabilan tada njegovo djelovanje gubi na intenzitetu.
U terapiji bioenergija herpes bioenergetičari ukazuju osobi kakav je mehanizam djelovanja herpesa. Naime, virus je “dio energije.” Njihov mehanizam je takav da kada je narušena energetska stabilnost osobe pojavljuje se narušavanje suptilnog tijela. Tada viris ulazi u tijelo čovjeka, postajući aktivan, umanjujući snagu naših stanica-centara, na suptilnom planu. Na ovaj način narušava se imunitet osobe i razina njezine energije. Korištenjem terapije bioenergija herpes, umanjit se brojni neugodni simptomi. Bioenergija je tehnika koja se temelji na čistoj energiji čitavog svemira i nje ima u izobilju. U praktičnom radu, terapija bioenergija herpes djeluje na vraćanje ravnotežom u smislu um-tijelo. Na taj način čisti se energija u suptilnom tijelu, a osoba postupno dolazi u sklad i duhovnu ravnotežu. Sama tehnika bioenergija herpes bazira se na balansiranje. Kada naše tijelo nije izbalansirano, neravnoteža se pojavljuje u energetskom polju, narušavajući imunitet i stvarajući dobro podlogu za nastanak virusa herpes. Ono što je specifično za bioenergiju je da u praktičnom radu terapeut vraća prirodni protok, eliminiraju bolesnu ili ustajalu energiju zbog koje nastaje mogućnost slabosti ili bolesti. Ono što je također važno tijekom primjene tehnike bioenergija herpes je jačanje imuniteta. Prvenstveno smanjenje stresa, sportske aktivnosti, veći unos cinka, unos voća, povrća, čaja od šipka, propolisa. Izbjegavanje hrane u kojoj ima emulgatora, aditiva i umjetnih boja je vrlo važno iz razloga što ona uzorkuje pojavu procesa koji vode ka slabljenju imuniteta i pojave bolesti. Postupno, zdravim načinom života i primjenom terapije bioenergije, odnosno, jačanjem aure, u određenom vremenskom razdoblju osoba može ukloniti mnoge negativne posljedice koje prouzrokuje virus herpesa.

Bioenergija herpes – liječenje herpesa bioenergijom

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (434 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo