Bioenergija hpv liječenje i terapija

bioenergija hpvPod terminom hpv – humani papiloma virus podrazumijeva se skup od preko 100 vrsta virusa. Manifestacija ovog virusa je u obliku bradavica na koži. Neki hp virusi mogu uzrokovati spolnu infekciju koja se vrlo lako i brzo širi. Prema statistikama više od 50% seksualno aktivnih osoba imaju virus hpv. Smatra se da je hpv virus glavni uzročnik za nastanak raka grlića maternice. Humani papiloma virus može dugo biti u organizmu, a da se ne manifestira u vidu bradavica i kondiloma. Ovaj virus se budi kada dođe do slabljenja imunološkog sustava osobe. Pored imuniteta, infekcija hpv virusom dosta je povezana s hormonalnim stanjem kod žene. Sama aktivnost hpv virusa u organizmu povezuje se s metabolizmom, odnosno estrogenom u tijelu.

Hpv se može prenijeti preko otvorene rane, preko nošenja donjeg rublja inficirane osobe, preko ručnika, u bazenu. No, najčešći prenosioci su osobe koje imaju aktivan seksualni život i ne koriste zaštitu tijekom odnosa. Učestali stres također može doprinijeti pojavi hpv virusa, jer niskim imunitetom lako se stvara mogućnost za njihovu pojavu. Poznato je oko 40 vrsta ovog virusa koji može zaraziti genitalno područje osobe. Neki od njih mogu uzorkovati rak maternice. Prema tipovima hpv, oni koji se najčešće povezuju s razvitkom raka su tip 16 i tip 18. Ostali tipovi, kao što je tip 11 može biti uzrok nastanka bradavica.

Prema općoj podjeli postoji tri skupine koje sa sobom nose rizik od pojave raka, a to su:
Tip hpv virusa: 6,11,42,43,44 – mala mogućnost od nastanka raka.
Tip hpv virusa: 31,33,51,52,58 – srednji rizik od nastanka raka.
Tip hpv virusa: 16,18,45,56 vrlo visok stupanj mogućnosti nastanka raka.
Bradavice koje pojavljuju na rukama, prstima, koljenima, petama, ispod pazuha, imaju veličinu od 0,3 do 1 cm. Rjeđe se pojavljuju u predjelu lica.
Bradavice koje se pojavljuju u genitalnom dijelu kao manifestacija virusa imaju zaobljen oblik, tj, nepravilan, njihova veličina može biti varirajući, od stupnja infekcije. Svojim izgledom one najviše podsjećaju na stabljiku u vidu karfiola.
Ovaj virus prenosi se izravnim kontaktom od zaražene osobe. Također, novorođenče može biti zaraženo ovim virusom kroz porođajni kanal, kroz rodnicu, no to je rijetkost.
Hpv virus u organizmu može potaknuti rast malignih tumora. Ukoliko hpv spada u tip koji sa sobom nosi visoku razinu rizika tada postoji mogućnost nastanka raka.
Prema nekim medicinskim istraživanjima statistike govore da su žene koje žive u području u kojem vlada hladna klima, žene koje su izložene intenzivnom stresu i žive u lošim socijalnim uvjetima, najprije pogođene hpv virusom.
Iako postoji dosta lijekova koji utječu na vraćanje imuniteta u optimalnu razinu, posljednjih godina sve je više onih koji se okreću alternativnom načinu liječenja i primjeni prirodnih terapija. Kako bioenergija može pomoći u liječenju hpv virusa?
Terapija bioenergija hpv kao energetski vid iscjeljivanja bazira se na uklanjanju ustajale ili blokirane energije u organizmu. Ova terapija rješava unutarnje uzroke, odnosno, otkriva korijen nastanka virusa. U bioenergetskom načinu liječenja hpv bradavica veoma je važno da terapeut sazna sve aspekte emocionalnog i fizičkog stanja samog pacijenta. Na taj način vidjet da li je uzrok njihovog nastanka bio “emocionalni okidač” ili karakterističan pad imuniteta. U terapiji bioenergijom pojava hpv virusa smatra se odrazom neravnoteže, odnosno, smanjene otpornosti tijela na bolesti.

Bioenergija hpv liječenje i terapija

Uz korištenje tehnike bioenergija hpv obvezno se kombinira određen vid prehrane. Kombinacijom terapije bioenergija i odgovarajućom hranom smanjuje se element vatre, tj. nesklada i neravnoteže u organizmu. Na taj način povećat će se protok zdrave energije u tijelu na sve čakre, odnosno, niže stanice u tijelu.
Ovaj vid terapije – bioenergija hpv dosta je primjenjivan u svijetu i do sada se pokazao vrlo uspješnim.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (475 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo