Facade tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot karte za otkrivanje budućnosti

Facade tarot karte je špil karti koje se kod mnogobrojnih europskih zemlji koriste za proricanje sudbine i davanja odgovara na svako pitanje koje ispitanik ima za karte. Facade tarot karte imaju sveukupno 78 karti u špilu, te se one dijele na tri zasebna seta, a to su vam mala arkana, velika arkana te i dvorske karte. No, od ta tri seta, samo se velika arkana koristi kod gatanja, dok se ostale dvije skupine karata koriste više kao igraće karte nego karte za otkrivanje budućnosti. Iako se tarot karte čine na prvi pogled kao jednostavne za iščitati, zapravo su veoma teške i trebati će vam mnogo godina vježbanja, učenja i savladavanja tehnike čitanje tarot karti. Često kao amater možete pogrešno tumačiti neke karte i dati posve krivi odgovor. Upravo iz tog razloga je puno bolje da pitate pravog tarot majstora koji će vam dati objektivni i pravi odgovor na svako vaše pitanje.

Koje se Facade tarot karte koriste za gatanje

Facade tarot karte, kao što smo već i rekli u prijašnjem dijelu, sadrže sveukupno 78 karti, a od tih 78 karti, 22 spadaju u špil velike arkane, koja se zapravo i koristi kod proricanja budućnosti. Velika arkana započinje s kartom Luda, koja je označena sa rimskim brojem i 0 i 22, a razlog k tome je zbog toga što Luda u velikoj arkani predstavlja početak i kraj života, odnosno rođenje i smrt čovjeka. Zbog toga se karte kao što su snaga, umjerenost, obješeni čovjek, sunce, mjesec, božji sud i svijet pojavljuju u velikoj arkani. Zadnja karta koja nosi broj 21 je Svijet. Facade tarot karte se mogu posložiti na više načina, a to je da ih stavite u oblik keltskog križa, ili u tri reda. Svaka karta ovdje ima i pozitivno in negativno značenje, te se značenje karata mijenja ovisno o tome koje se karte nalaze sa svake strane karte.

Stručni Facade tarot majstori

Na internetu možete pronaći razne web stranice gdje vam nude popis raznih facade tarot majstora koji će vam pomoći da napokon dobijete odgovore na sva vaša pitanja koje imate i koje su vam trenutno na umu. Kod facade tarot majstora, ne morate se bojati da će vam netko nešto ružno reći ili vas osuđivati, jer oni su u potpunosti profesionalni i veoma objektivni, te će imati puno razumijevanja za vas i vašu trenutnu situaciju. Na takvim stranicama s tarot majstorima, svatko će si ovdje moći pronaći svojeg koji će mu u potpunosti odgovarati te će u moći pomoći kod pružanja odgovora i korisnih savjeta. Tarot majstori vam rade svaki dan, te ih možete kontaktirati tokom svih 24 sata tjedno. Nemojte se ustručavati ih nazvati, jer će vam doista pomoći da razriješite svaku situaciju u kojoj se nalazite te vam reći što vas sve dalje očekuje i što je najbolje da učinite.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (316 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo