Gemini tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot karte za otkrivanje budućnosti

Proricanje budućnosti se prakticira još od prvog stoljeća poslije Krista, te su se prvo koristite kristalne kugle i ostale stvari za gatanje i otkrivanje svega što vas očekuje u budućnosti. Tokom godina se proricanje razvilo te su mnogobrojne nove metode gatanja proizišle iz toga. Tako su danas gemini tarot karte postale veoma popularne i one su sada najčešće korišten metoda proricanja budućnosti. Gemini tarot karte imaju sveukupno 78 karti u špilu te su podijeljene u tri seta karti, mala i velika arkana te set dvorskih karti. No, od ta tri seta, samo se velika arkana koristi za gatanje, dok se ostale dvije više koriste kao igraće karte. Uvijek vam je bolje da pitate prave tarot stručnjake za gatanje i čitanje tarot karti jer imaju puno više iskustava i znanja. Često čovjek može sam pogriješiti u čitanju tarot karti, zbog čega je bolje da pitate prave tarot majstore za to jer će vam dati precizniji i točan odgovor.

Kako se Gemini tarot karte čitaju

Gemini tarot karte špil se sastoji od 78 karti, od kojih 22 čine set velike arkane koja se koristi za proricanje budućnosti. Ostale dvije skupine karata, mala arkana i dvorske karte, se koriste više kao igraće karte nego kao karte za gatanja. Velika arkana ima 22 karte, tw je prva karta u špilu Luda koja nosi broj i 0 i 22, dok je zadnja karta Svijeta koja ima broj 21. Razlog k tome zbog čega Luda ima i broj 0 i broj 22 je zato što on predstavlja početak i kraj života, odnosno rođenje i smrt, koja se zapravo i prikazuje kroz ovaj špil gemini tarot karata. Svaka karta u ovom špilu ima dvostruko značenje, i pozitivno i negativno, te se značenje mijenja sukladno k tome koje karte dolaze prije i poslije. Svladavanje čitanje tarot karti zahtjeva mnogo vježbi i učenja, zbog čega je uvijek bolje da pitate profesionalne tarot majstore za čitanje karti nego da ih vi sami pokušate dokučiti.

Profesionalni i vrhunski Gemini tarot majstori

Na internetu sada možete bez problema pronaći razne gemini tarot majstore koji će vam više nego rado pomoći da dobijete konačni odgovor na vaše goruće pitanje. Osim što budu dali odgovor na vaša pitanja, također će vam pomoći da riješite bilo koji problem koji imate te vam dati savjet kako da se izvučete izt neke situacije. Ne morate se više osjećati kao da vam nema pomoći, jer uz pomoć gemini tarot majstora, oni vam mogu pružiti pomoć te vam reći kako će neke stvari završiti i što vi možete u toj situaciji učiniti. Tarot majstori su vam dostupni tokom cijelog dana i noći, te vam oni rade 24/7. Stoga ih možete u bilo koje doba dana nazvati kada vama to paše, te će vam oni rado pomoći i porazgovarati s vama. Ne morate se bojati da će netko vas osuđivati, jer ovi tarot majstori su puni razumijevanja i vrlo su objektivni.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (298 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo