Horoskop ovan - blizanacOvan i blizanac – vatra i zrak. Jedni drugima neće nikada dosađivati jer oboje vole razgovarati. Ponekad se njihov odnos pretvori u natjecanje, u kojem ć Blizanci vjerojatno pobijediti. Vrlo su kompatibilni i jedno drugoga ne koče. Blizanac je dovoljno pametan kako bi se suprotstavio Ovnu koji imaju potrebu za dominacijom. Blizanci mogu tražiti dodatnu stimulaciju, ali je diskretan u tome kako ne bi povrijedio Ovna. Oba znaka se dobro nadopunjuju; Ovan je dinamičan i inteligentan dok je Blizanac svestran i genijalan. Za Ovna je vjerojatno da će biti vođa u seksualnom odnosu, a Blizanac uživa u razmišljanju kako Ovnu zadržati interes na vrhuncu. To što je Ovan dominantan, Blizanac uživa u svakoj minuti i voli razgovorati o seksu i Ovan se ne treba ustručavati pričati o tome što namjerava učiti s njima. Njihove energije se definitivno nadopunjuju.

Prava ljepota uparivanja ova dva znaka prisutna je u Ovnovoj strastvenosti, ali isto tako i u Blizancu koji će će ‘kopirati’ partnerov stil i postati strastveni. Ili još bolje, oni često odbace sve loše navike za koje ponekad dobiju kritike za (na primjer ako su previše agresivni), a zadržavaju sve dobre stvari koje ljudi vole o njima! Ovan je više agresivniji partner, ali Blizanac s tim neće imati problema i usmjeravat će Ovna na put kojim treba ići i što treba učiniti sljedeće. Ovan je fizička osoba dok je Blizanac intelektualna osoba, što čini dobar tim. Jedan vrlo lijep aspekt ovog odnosa je da je teško uvrijediti Blizanca nego većinu drugih ljudi, a ako ste to i učinili,  uskoro će uvreda biti zaboravljena (i ne, ne uzimajte to kao izazov!). Možete ih uvrijediti, ali naravno oni će bolje prihvatiti nego većina ljudi. Ono što Ovan može očekivati od Blizanca jesu duge debate i agresivan razgovor pun teških riječi. Oboje uživaju u raspravi, a Blizanac je verbalno dovoljno vješt da se promijeni najgore i drži bolje od Ovna  kada je u pitanju ovakva vrsta razgovora.

Blizanci posjeduju dovoljno šarma da ga podijele s drugim ljudima i mogu biti tako zadivljujući da biste mogli ostati hipnotizirani. Oboje vole uzbudljiv život, ali im i lako dosadi. Oboje su spretni i agilni. Vrlo im je važna komunikacija i uvijek će imati puno prijatelja i razne vrste aktivnosti, neumorni su i vode uzbudljiv život. Možda će se naći situaciji kada im bude nedostajalo novca, ali nikada neće ostati bez ideja koje ih mogu dovesti do novca i uspjeha. Vaš najveći problem bit će nedostatak pogleda u budućnost. Oba znaka voli nešto započeti, ali mrze završetke. A ako i nešto započnu onda ih može omesti i još neka bolja ideja. Kratkotrajna uzbuđenja su ono u čemu oboje uživaju. Za neke Ovna kemija ovdje ne može biti prilično intenzivan kao s ljudima koje ne slagati s (omogućuje biti tup, neki od vas treba određenu razinu sukoba zaista dobili su požari gori!) To će ipak biti među najintenzivnija za ne-ljubav-mržnje odnosa. Vaša strast, inhibicija i spontanost će biti i pozdravio i ohrabrio.

Horoskop

 

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (306 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo