Horoskop - Ovan i Škorpion

HoroskopOvnom i Škorpionom vlada isti planet Mars, kojeg opisuje strast. Škorpionom, također, vlada i Pluton koji označava snagu. Kad se spoje dvije energije Marsa onda ova dva znaka mogu postati saveznici ili smrtonosni neprijatelji. Ovan i Škorpion imaju tendenciju da uzbudljivo provedu vrijeme zajedno, s obzirom na svoju strastvenu prirodu. Kada Ovan i Škorpion dolaze zajedno, to može biti vrsta intenzivnog odnosa gdje su oboje mogu zapitati kako su se ikada uspjeli razdvojiti. Oba znaka vole moć i mogu zajedno postići mnogo uspjeha, sve dok se oboje nalaze pod svjetlima reflektor odnosno dok jedan ne zasjeni drugoga. Škorpion je vrlo fokusiran i kada postavi svoje zahtjeve,  vrlo je vjerojatno da se Ovan neće moći oduprijeti. Škorpion je dublje odan tom odnosu nego Ovan.

S obzirom na to da je njihova veza vrlo strastvena i često argumentirano raspravljaju o problemim, vrlo su ljubomorni. Škorpion je strpljiviji, ali je i više posesivniji od Ovna. Međutim,  kada su njegovi osjećaji povrijeđeni onda može pokazati svoj bijes i nezadovoljstvo, uz puno galame i teških riječi. Unatoč razlikama, oba partnera vole riskirati. Odnos im nikako nije dosadan i jednoličan. Ovan i Škorpion mogu imati puno zajedničkih avantura. Mogu imati problema s razumijevanjem jedno drugoga – Ovan je poptpuno otvoren, iskren i nema problema s ikazivanjem svojih osjećaja.  Škorpion je više zatvoreni tip osobe, vrlo emocionalan i često manipulativan. Vrlo su tajnoviti, stalno su u potrazi za moći te su prilično lojalni svojim najbližima. Ispod plahog Škorpiona skrivaju se njihove suptilne strategije kako bi poboljšali svoju karijeru i osobni život. Oni mogu podnijeti prilično mnogo neugodnih i teških situacija. Škorpioni mogu biti jako ofenzivni, ali ne toliko iz iracionalnog bijesa koliko zbog unaprijed promišljenih razloga koji su doveli do takvog ponašanja. Oni koriste svoje intelekt za planiranje strategije za svoj ​​napad, a često varaju i iskorištavaju tuđe slabosti kako bi došli do konačne pobjede. Uvijek čekaju pravi trenutak za oslobađanje svog ​​bijesa,  koji dolazi bez upozorenja. Škorpioni su idealan primjer od kojih se može naučiti o snazi volje i stabilnosti.

Ovan je vatreni znak,  Škorpion vodeni. Ta dva elementa mogu biti dobitna kombinacija ako rade zajedno, kombinirajući osjećaje i fizičku akciju kako bi dobili pozitivne i željene rezultate. Škorpion je strateg koji može pomoći Ovnu kako usporiti i naučiti pravilno planirati. Ovan uči Škorpiona kako iznova krenuti dalje. Međutim, voda, također može ugasiti vatru, a Škorpion koji je sklon emocionalnoj manipulaciji ima takav učinak na Ovna. Kada je pod emocionalnim stresom, Škorpion može postati osvetoljubiv. To je bitno za Ovna i Škorpiona koji bi trebali raditi zajedno, a ne jedni protiv drugih.

Ovan može naučiti Škorpiona o spontanosti – kako doživjeti neplanirano iskustvo, umjesto da se uvijek ima određeni plan. Škorpion može pomoći naučiti Ovna kako završiti stvari nego uvijek sve počinjati iz početka ako mu se nešto ne sviđa. Kad se ova dva znaka razumiju onda su obojica odana i posvećena jednom drugom, oboje mogu biti šefovi – Ovan kao inicijator i Škorpion kao emocionalni vođa. Koji je najbolji aspekt odnosa između Ovna i Škorpiona? Moć svojih kombiniranih snaga. Oni odbijaju odustati, što je dobro za njihovu budućnost kako poslovnu tako i emocionalnu.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (222 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo