Horoskop - Ovani i Strijelac

HoroskopOvan i Strijelac imaju mnogo toga zajedničkog, dijele slične energije i interese te su vrlo kompatibilni. Oboje su istraživači, što može ovaj odnos učiniti vrlo uzbudljivim. Oba partnera su uvijek spremna za nove avanture. Oboje žude za novimživotnim iskustvima vlastite i ne vole gubiti vrijeme samo čitati ili slušati o tome, već uzimaju stvari u svoje ruke i odvažuju se na avanture. Trebaju biti posebno oprezni jer u njihovom odnosu Ovan je uvijek u žurbi dok Strijelac teži tome da detaljno prouči situaciju. Također, bez obzira na to što iva dva znaka imaju toliko toga zajedničkog, može biti vrlo teško zadržati dugoročni odnos kada obje strane imaju toliko energije za početak nove stvari. Ovan i Strijelac mogu postati pravi prijatelji, ali i ljubavnici. Oni istinski razumiju jedan drugoga  i imaju optimističan pogled na život. Kod njih su roblemi rijetki, ali Strijelac ima veću potrebu za neovisnošću nego što je to slučaj kod Ovna, koji ponekad može biti pretjerano posesivan i ljubomoran. Ovan je malo više osjetljiv dok Strijelac ponekad zna izreći stvari bez razmišljanja, što može povrijediti Ovna. Dobra stvar je da su oba znaka u stanju brzo oprostiti i zaboraviti. Oni ne vole gubiti vrijeme i držati problem otvorenim već brzo prionu na njegovo rješavanje.

Ovan i Strijelac dokazuju da su potencijalni partneri na svim razinama. Oba znaka su intuitivni i impulzivni ljudi i uživaju u međusobnom društvu. Oni inspiriraju jedan drugoga i uzajamno se ohrabruju. Ovan je vrlo objektivan i izravan. Uvijek se argumentirano brane i kažu ono što misle da je ispravno. Vole reći drugome sve pto požele, ali ne preferiraju čuti istinu o sebi jer smatraju da je to nebitno za njih i uvijek misle da su iznad svog protivnika. Što se tiče karijere, odgovara im da su sami svoji šefovi zbog svoje prirode. Ovan je opsjednut osvajanjem i odvažava se na sve kako bi dobio ono što želi. Strijelac oponaša Ovna na mnogo načina. Oni imaju tendenciju da budu više samouvjereniji od Ovna, mogu se prilagoditi gotovo svakoj situaciji. Strijelac je uvijek u pokretu, riskira te je uvijek u potrazi za novom avanturom, kao i Ovan, od ekstremnih sportova do kockanja.

Ovnom vlada planet Mars (strast), a Strijelcem Jupiter (filozofija i sreća). Zbog planeta ova dva znaka dijele isti pogled na svijet. Strijelac upravo pod utjecajem Jupitera voli ići u pustolovine, a Ovan zbog Marsa preuzima inicijativu i ponekad pokaže svoju agresivnu stranu. Međutim, kada Ovan dođe Strijelcu sa svojim uzbudljivim idejama, on je uvijek spreman i voljan pratiti svog partnera. S obziromna to da su oboje vatreni znakovi, posjeduju velike resurse energije, što predstavlja rijetkost. Ovan je kardinalan znak, a Strijelac je promjenjiv znak. Ovan inicira nove ideje, a Strijelac će sretno ići zajedno s njim. Tu nikada neće biti borbe za vlast. Iako Ovan voli imati svu slavu, Strijelac je sretan što kontrolira događaje u pozadini odnosno iza scene.

Najbolji aspekt odnosa Ovan-Strijelac njihova je međusobna tendencija da rade na svom odnosu i da se zbog svojih karakteristika savršeno nadopunjuju. Dobro su usklađeni, s obzirom na svoj entuzijazam i energiju. Njihovi zajednički interesi i slične osobnosti čine ih vrlo kompatibilnim parom.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (543 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo