Horoskop - Ovan i Vaga

Horoskop – S obzirom na to da Ovan i Vaga predstavljaju vatru i zrak, ova dva znaka su u suprotnosti. Svaki znak ima osobine koje drugi nema, što može biti vrlo dobra kombinacija. Glavni kontrast ovih dvaju znakova jest odlučnost. Ovan je impulzivan, u svakom trenutku spreman za nove i uzbudljive i avanture. Vaga je neodlučna i miroljubiva te prije donošenja određene odluke voli sagledati stvar iz više perspektiva i diskutirati o argumentima, što Ovnovima nije navika. Oni brzo donose odluke i žele ih odmah početi primjenjivati. Vaga ne voli biti u krivu, što Ovnu  teško pada zbog svog snažnog ega. Međutim, ipak može naučiti od Vage da nejgov način ne mora uvijek biti najbolji.

Jak i samostalan Ovan može vidjeti sve dobro i poželjno u Vagi. Atraktivna, kulturna i osjetljiva Vaga hipnotizirana je snagom i zaštitom koju dobija od Ovna. Iako se na prvi pogled čini da su različiti znakovi, ipak su komplementarno u svojoj prirodi. Ovo uparivanje najbolje funkcionira kada je muškarac Ovan, a  žena Vaga. Ovnom vlada Mars, a Vagom Venera, odnosno planeti strasti i ljubavi. Što u ovom slučaju znači da se izvrsno mogu poklopiti muška i ženska energija. Vaga i Ovan su vrlo društveni, ali na različite načine. Vaga voli duboke i iskrene razgovore, tj. istraživati. Ovan je sklon površnosti i ne prepušta se temeljitom odnosu, već mu se javlja želja za novim iskustvima. Vatra i zrak odnosno Ovan i Vaga imaju određene kompatibilne komponente. Ako Ovan pruži priliku Vagi, može otkriti zanimljive karakterne osobine koje će ga fascinirati. To će se dogoditi jedino ako Ovan odvoji svoje vrijeme i posveti ga Vagi, što može rezultirati pojavom privlačnosti i iskrica koje će lako zapaliti Ovna. Potrebno je određeno vrijeme da se Vaga prikaže u svom najboljem svijetlu i da otkrije svoje vrline i osobine koje će privući i očarati Ovna. Vrijeme će najbolje pokazati je li vaš odnos osuđen na uspjeh ili neuspjeh. To će ovisiti o tempu kojim se razvija vaš odnos.

U spavaćoj sobi, vaše energije mogu stvoriti uzbudljive trenutke. Ova dva znaka dijele jaku seksualnu privlačnost. Vaš emocionalni i seksualni donos može biti jak. Također, vaš prvi susret može biti obilježen jakom privlačnosti. Vaga može vrlo lako rasplamsati iskre zbog svoje prirode. Međutim, taj proces isto tako može trajati tako da bi Ovan trebao imati strpljenja za svog partnera. Ovan i Vaga mogu biti vrlo dobro uravnoteženi. Početno se prijateljstvo može razviti u dublju ljubavnu vezu. Ako se odlučite na vezu, vaše emocije trebaju biti transparentne, trebate biti iskreno jedno prema drugome jer će to biti temelj vaše veze koje će razviti povjerenje. Vladajuće planete vaših znakova, izrazito su dobro postavljene. Šarmantna i kulturna vaga može drskog Ovna naučiti blažem ponašanju, tj. ukrotiti njegovu strast za novim iskustvima, ali i njegovu impulzivnost. Isto tako, Ovan može naučiti Vagu kako vjerovati svojoj intuciji i na temelju njih brže donositi odluke.

Problemi u vezi mogu se javiti zbog Ovnove prirode odnosno njegova ega i pogrešne prosudbe Vage. Ovan može povrijediti ranjive osjećaje Vage i može joj prigovoriti da ga ne podržava u njegovim naumima. Razlog želi u tome što je Vaga racionalna i često ne želi dopustiti da i njen život bude ugrožen zbog Ovnovih pustolovina. U svakom slučaju, ako se održava ravnoteža između ovih dvaju karaktera onda je to prava formula za uspješan odnos.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (326 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo