HoroskopPeriod: od 20. veljače do 20. ožujka

Ribe su vodeni znak, a vladar u Ribama je Jupiter koji je njegov ženski domicil pa je po kvaliteti promjenljiv što ga označava kao zavisnog i pasivnog.

Karakteristika rođenih u ovom znaku je njihova velika odanost, požrtvovnost i osjećajnost. Biti njihov prijatelj posebna je sreća i radost. Otvoreni su prema svim ljudima, žele svima pružiti pomoć pa to mnogi iskorištavaju. Iskreno i u potpunosti otvaraju svoje srce prema drugim ljudima, a u dubini duše jako su osjetljivi i najmanja poruga ili grublja šala neizmrjeno ih povrijedi. Puni su duha, a u radu se oslanjaju na svoju intuiciju, sistematični su i neprijatelji su svake šablone. U radu su sposobni, marljivi, pametni i okretni i ljudi ih svagdje cijene. Rad smatraju osnovom za život i veliki su neprijatelji neradnika. Nisu veliki govornici, ali su pažljivi slušaoci. Pomalo su neodlučni i plahi te vole tuđu zaštitu i pomoć, a za svaku i najmanju pomoć vrlo su zahvalni i precjenjuju tuđe usluge.

Miroljubivi su, vole kućni mir i smiren brak koji najčešće i nije jako sretan. Željni sreće i mira u kući mnoge tegobe zadrže za sebe, prešute ih i u tišini pate. Često su djeca jedina spona koja ih veže u bračnoj zajednici.

Vole slobodu, strastveni su, nekada ekscentrični, ali uvijek sa velikom dozom opreza zbog straha da ih ne povrijede.

Osobe rođene u znaku Ribe dožive duboku starost koja im donese mir i spokojstvo.

Horoskop

 

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (483 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo