Kako postati tarot majstor

Kako postati tarot majstor

Tarot majstor možete postati samo ako ste spremni učiti

Zlatna narodna izreka da “bez muke, nema nauke” vrijedi za sve vrijedno u ljudskom životu, pa i za bilo kakav tad u alternativi. Tako, dobar tarot majstor možete postati samo ako ste spremni učiti, učiti i još učiti. Tarot je veliko putovanje i za sve ljude koji mu postavljaju pitanja, ali i za pojedince koji su zaronili u njegove vrlo složene tajne i svakodnevno rade s njim. Tarot je strast koja se živi svaki dan.

Vrsni tarot majstor se ne rađa, majstorstvo se doseže stalnom edukacijom i istraživanjem tajanstvenih veza između značenja simbola u tarotu i stvarnim događajima u ljudskim životima. Abeceda tarota je abeceda svih ljudskih osjećaja, želja, ambicija, uspona i padova, sreće i tuge, a nijanse samo dijele sreću od nesreće i ono što vas danas usrećuje, sutra vas može duboko povrijediti i zaboljeti, a tarot to može vidjeti i može vas upozoriti na vrijeme da to izbjegnete ili se barem pripremite za vrijeme bola.

Tarot majstor u ulozi savjetnika postaje najbolji prijatelj u nevolji

“tko pita, ne skita”, tko pita, nikada ne zaluta, to najbolje znaju tarot savjetnici na zara tarot iz povratnih informacija svojih zadovoljnih klijenata. Nema naručivanja, nema lista čekanja, nema redova, kada zatrebate pomoć, nazovete je i dobijete je, onda kada vas boli, onda kada je vama to važno. Tako vam tarot majstor u ulozi savjetnika postaje najbolji prijatelj u nevolji, doza snage za prevladavanje nevolja i zajedno s vama će se i veselit boljim danima.

Obzirom na diskreciju i zaštitu vaše privatnosti, vaš izabrani tarot majstor doista na neki način postaje vaš intimus, jer sve što izgovorite vi i sve što čujete od njega ostaje među vama kao zajednička tajna koja vas povezuje i obvezuje. Naravno, događa se da vi svojim prijateljima preporučite svog savjetnika, jer mislite da ako je pomogao vama, može pomoći i njima i to je uredu, to je samo preporuka, bez otkrivanja ikakvih drugih detalja koji bi mogli narušiti vaš povjerljivi odnos.

Vaš tarot majstor je toliko dobar da i vi zbog njega želite učiti tarot

Nije to nikakva zaraza, tarot izvrsnost samo može postati snažna motivacija. Vaš tarot majstor je toliko dobar da i vi zbog njega želite učiti i ta želja vas ne napušta. To se zove pozitivan uzor, a vjerojatno je vaš tarot savjetnik i osjetio u vama potencijal za tarot i pozitivni poticaj za učenje tarota je hvale vrijedan. U svim aspektima ljudskog obrazovanja je oduvijek bilo posvećenih učitelja koji su prepoznavali i poticali darovite učenike na nova učenja.

I ne brinite, nećete biti “prekobrojni” tarot majstor, jer vrsnih tumača tarota je malo i jasno se razlikuju od onih priučenih po svom načinu rada i preciznim, iskrenim i točnim odgovorima na svako postavljeno pitanje, bez uljepšavanja i bez crnih pretjerivanja. Nema tu kod njih podilaženja i ugađanja nečijim željama i očekivanjima, oni poput kirurga, nekome se čini možda grubo, ali potrebno saopćavaju što istrošeno i nefunkcionalno i treba odstraniti iz vašeg života, a što se može popraviti i liječiti.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (367 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo