Kako saznati sretan broj

Kako saznati sretan broj

Zašto saznati svoj sretan broj?

Pomoću numerologije ne samo da možete saznati puno o svom karakteru već i o vašoj sposobnostima i mogućnostima. Navedena saznanja mogu Vam uvelike pomoći da poboljšate svoj život i usmjerite ga u ispravnom pravcu. Stoga je od svih brojeva koji su bitni za numerologiju, najbitnije da pravilno utvrdite koji je Vaš sretan broj. Glavni brojevi u numerologiji su oni od jedan do devet. Svaki od njih ima svoj poseban utjecaj koji se mora uzeti u obzir. Ne možete samo odabrati broj koji Vam se naizgled dopada nego postoje posebni načini izračuna i određivanja istog. Potrebna su posebna znanja i iskustva kako bi otkrili koji je Vaš sretan broj te su na internetu dostupne razne stranice kao što je tarot vizija koje Vam mogu biti od koristi. U nastavku ćemo pokušati ukratko objasniti način na koji funkcioniraju brojevi i kako ih možete iskoristiti u svome svakodnevnom životu, a radi sveukupnog povećanja Vašeg blagostanja i blagostanja Vaših bližnjih.

Kako koristiti sretan broj?

Pomoću izračuna koji se temelji na datumu Vašeg rođenja možete otkriti svoj sretan broj koji je od velike važnosti za određivanje karakteristika i sposobnosti svake pojedine osobe. Doslovno bi to značilo da uporabljujući svoj sretan broj na praktično iskustvo života, možete promijeniti svoju sudbinu. Ljudi se od davnina koriste znanjima o sretnim brojevima radi postizanja blagostanja i boljeg života. Za početak, potrebno je da odredite svoje sretne dane i posegnete za njihovom pomoći u određenim situacijama kao npr. kada određujete datum sastanka, zapošljavanja ili selidbe, zatim pri sklapanju ugovora, dogovora ili braka, kod biranja stana ili auta ili pak kada polažete ispit ili vršite velika ulaganja. Sve što vam treba za određivanje Vašeg sretnog broja je papir, olovka i datum rođenja te jednostavno znanje zbrajanja. Npr. ako ste rođeni 01.01.1980. samo zbrojite 0+1+0+1+1+9+8+0 i takav zbroj (20) ponovno zbrojite 2+0 te ćete doći do rezultata 2. Takav rezultat dat će Vam vaš sretni broj o čijem se značenju trebate informirati.

Sretan broj – numerološke značajke

Broj jedan – 1 – pomaže ljudima u sposobnosti vodstva. Primjereno za nove poslove, projekte i ideje. Sretni dani su 1,10,19,28. U ovim razdobljima je vrijeme za otvaranje novog posla, sklapanje braka i otplatu dugova. Broj dva – 2 – sreća u životu proizlazi iz obitelji i zajednice. Sretni dani 2,11,20,29. Broj tri – 3 – moćne osobnosti koje su velika podrška i pomažu drugima da nađu svoj put. Sretni dani 3,12,21,30 tijekom kojih je vrijeme za ostvarenje sudbine i rješavanje vanjskih ometača Broj četiri – 4 – Pravednost i poštenje. Pomaže ljudima donositi bolje odluke i teži ka stalnom usavršavanju. Sretni dani 4,13,22,31 čine sreću dvostrukom. Broj pet – 5 -ljubav i učenje. Sretni dani 5,14,23 koji mogu promijeniti život. Sreća u braku i dobre poslovne prilike. Broj šest – 6 – odanost i hrabro srce. Sretni dani 6,15,24 svakog mjeseca Broj sedam – 7 – sreća prati ove osobe kroz cijeli život. Ovo je pravi sretan broj. Sretni dani za uspjeh 7,16,25. Broj osam – 8 – često je sretan broj za dane 8,17,26. Sreća prati kroz cijeli dan na navedene datume. Trudnoća se može zakomplicirati ako dani sadržavaju osmicu. Broj devet – 9 – sretni dani 9,18,27 koje je potrebno iskoristiti za završiti započete poslove. Međutim započinjanje novih stvari na ove dane može proći loše.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (554 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo