Kineski horoskop – Odnos Bika i Pijetla

Kineski horoskop - Bik i PijetaoBik i Pijetao čine jedan od najvažnijih kompatibilnih parova u kineskom zodijaku. Njihov uspjeh u ljubavi vrlo je moguć zbog određenih zajedničkih osobina i životnih prioriteta. Ipak, prevelika sličnost bi mogla dovesti do dosade i inercije, koje bi mogle predstavljati probleme u dugoročnom odnosu. Kompatibilan odnos Bika i Pijetla temelji sena zajedničkom praktičnom stavu prema životu. Oba se ponose svojim racionalnim karakterima i u životu se vode realnim motivima, a ne emocionalnim kao u slučaju Koze. Tako će Bik i Pijetao vjerojatno imati iste prioritete i vrijednosti u životu. Ciljevi i snovi za budućnost vjerojatno će se temeljiti na praktičnim razlozima i materijalnom uspjehu, koji predstavljaju  čvrste temelje za uspješnu vezu.

Dok Bik voli boraviti u miru u svojoj kući te jednostavne čari života, Pijetao će osigurati da je njihov dom čist i uredan. Zapravo, Pijetao je poznat po svojoj urednosti i njihovi domovi će najvjerojatnije biti uredni i sjajni kao novi. Međutim, to nije stvar nekakve opsesije, već su njihove brige o čistoći i navike uređenja stvar izravnog izraza njihove osobnosti, koja drži do reda. To je vrijednost koju čvrst i praktični Bik dobro razumije i istinski cijeni. Uz zajedničku ljubav i dobro uređen i udoban dom, Bik i Pijetao, također, podjednako ne vole previše društvo. Niti jedan od njih nije osobito društven i svatko voli trošiti svoje slobodno vrijeme u tišini. Dok se Bik možda želi zabaviti sa samo bliskim prijateljima i obitelji, Pijetao je prilično sramežljiv u prirodi i može mu čak biti neugodno kada je okružen velikim brojem ljudi oko sebe. Oba znaka mogu biti izuzetno sretna u međusobnom druženju i sami su sebi dovoljni.

Muškarac Bik će sigurno biti impresioniran ženskom Pijetlovom korisnom i brižnom prirodom. Pijetao će često pronaći način kako bi bili sigurni da se nekome sviđaju ili da dobiju ono što im je potrebno. Ova karakterna crta odgovara vrlo važnoj potrebi Bika za pažnjom. Zauzvrat, Bik će dokazati da je najvjerniji i najpredaniji partner. On ne mora uvijek izbjegavati društvene krugove zbog svog partnera, ali će rado preuzeti gotovo sve Pijetlove obveze koje će umiriti njegovu osobnost. Najveći izazov u vezi spredstavlja Pijetlova težnja za perfekcionizmom dok Bik ima ukorijenjen otpor prema promjenama.  Pijetlovo inzistiranje na red i njegova kritična priroda može biti previše za podnijeti njegovom partneru. To je zato što Bik voli svoj ​​komfor i poznatu rutinu koja se može i ne mora poklopiti s Pijetlovim zahtjevnim standardima. Ako uspiju riješiti ove probleme onda za njihov odnos neće biti problema.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (595 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo