Kineski horoskop – Odnos Bika i Tigra

Kineski horoskop - Bik i TigarU kineskom zodijaku, Bik i Tigar su dva životinjska znaka koji imaju znatno različite osobnosti, a opet imaju potencijal za romantičnu kompatibilnost. To je osobito vidljivo kada se i sami partneri slažu oko toga da se njihove individualne osobine međusobno nadopunjuju, što je u interesu ako žele dugoročan odnos. Međutim, ako njihove razlike budu imale prednost u odnosu onda će stvari zasigurno krenuti pogrešnim putem. Za ova dva znaka može se reći da se suprotnosti privlače. Bik će imati strahopoštovanje prema Tigru koji je energična, društvena osoba i koji želi živjeti život i ljubav prema svojim uvjetima. Njih dvojica će biti prepuni strastvenosti, imat će svu toplinu i senzualnost jedno za drugo, posebno će se Tigar istaknuti zbog svojih ideja. To će biti doživljaji koji divlji Bik nikada neće zaboraviti. U njihovom društvenom kontekstu, Bik i Tigar će se slagati jer nijedan od njih nije vrlo društven, kao što su Šatkor ili Konj. Dok Bik voli ugodna druženja sa samo uskim krugom obitelji i dobrih prijatelja,Tigar je duboko privatna osoba koja ne vjeruje u preduboka prijateljstva. Pa ipak, svaki je dovoljno društven kako bi imali zdrav društveni krug i oboje vole upoznavati ljude, s vremena na vrijeme.

U ljubavnom odnosu između Bika i Tigra, svaki od njih će učiniti sve jedno za drugoga. Tigar može ovisiti o praktičnoj Bikovoj naravi koja će mu dati oblik i temelj za njegove vlastite vizionarske ideje, a Bik će uživati u društvenom i profesionalnom priznanju da je njegov partner Tigar uspješan u svojim nastojanjima. Tijekom vremena, Bik će također shvatiti da unatoč tome što Tigar ima veliki društveni krug, oni su zapravo vrlo bliski samo nekoliko ljudi. Oni trebaju razmjenu ideja i misli, što će mu njegov društveni krug pružiti, ali rijetko su zainteresirani za uspostavljanje duboke emocionalne veze s drugima. Ta spoznaja će utjecati na ublažavanje Bikove zabrinutosti zbog Tigrovog nedostatka predanosti. Ustvari, Bik će shvatiti da Tigar može biti vjeran i lojalan partner, kome može pokazati sve svoje osjećaje.

Tijekom vremena, ova dva partnera mogu shvatiti da oni imaju puno više toga zajedničkog nego što su mislili. Ni Bik ni Tigar nisu otvoreni prema prekomjernoj emocionalnosti ili nesigurnosti. Oni vole ispitati stvari i postaviti pitanja koja su logična i gdje postoji obostrani interes  za pouzdanim pronalaskom riješenja koji funkcionira za sve stranke. Predmet sukoba između Bika i Tigra leži u njihovim potpuno različitim osobnostima – jedan je oprezan i voli upoznavati ljude, a drugi je avanturističkog tipa i privlače ga nove stvari. Kao i svi pojedinci ovih životinjskih znakova, žena Bik voli svoj udoban dom, brinu se za obitelj i mogu pokazati jaku podršku svome partneru nakon što se osjećaju dovoljno sigurno u vezi. Na početku, ovaj se pristup može činiti u potpunosti različitim od Tigrovog načina života.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (248 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo