Kineski horoskop – Zmija

Kineski horoskop - ZmijaSretne boje: crvena, svijetlo žuta, crna; izbjegavati bijelu, zlatnu, smeđu

Sretni brojevi: 2, 8, 9; izbjegavati 1, 6, 7

Sretno cvijeće: orhideja, kaktus

Najbolja kompatibilnost: bik, pijetao; izbjegavajte tigra, svinju

U kineskom zodijaku, Zmija dolazi nakon Zmaja, ali njezin značaj je daleko manji od Zmaja. Ona nosi značenje zlobe, misterija, kao i pronicljivosti. Zmije često imaju dobar karakter i vještine u komunikaciji, ali općenito ne komuniciraju previše. Posjeduju milostiv moral i veliku mudrost. One su obično financijski sigurne i ne moraju brinuti o novcu. Imaju veliko razumijevanje za druge i poduzet će sve akcije kako bi pomogli bližnjima. Iako izgledaju mirno na površini, vrlo su intenzivne i strastvene. Imaju bogat izvor inspiracije i dobro razumiju druge ljude.

Žene u znaku zmije vrlo su dobre u kućanskim poslovima , ali su i vrlo razdražljive. Vjerojatno da će biti ljubomorne i sumnjičave. Trebale bi biti oprezne zbog toga jer to bi moglo uzrokovati gubitak prijateljstva ili ugorožavanja odnosa s drugim ljudima. Oni imaju tendenciju da pretjeruju u određenim stvarima. Vole se oslanjati na samu sebe i imaju dvojbe kada se radi o tuđim mišljenjima. Također, vrlo su ljubazne s pristojnim manira, ali mogu biti jako tvrdoglave. Prevrtljive su i obično imaju problema u vezama ili brakovima.Zmije imaju povjerenje sebe i svoje instinkte. One ne vole nepotrebno riskirati jer mrze gubljenje bilo koje igre ili izazova. One su uglavnom, privatno, s onima kojima najviše vjeruju. Zmije imaju klasični šarm i eleganciju, ali i romantične kvalitete. Većina je zaintrigirana Zmijama, zbog onoga što se krije ispod površine. Zmije vole planirati svoju osvetu i čekati prije donošenja poteza, ako se nađu u opasnosti. Onaj tko je povrijedi dobit će ledenu hladnoću umjesto uobičajene graciozne topline. To nije znak da oprašta lako.

U ovoj godini smiješi im se sreća u životu, karijeri i na drugim životnim aspektima. Unatoč tome, ipak treba biti oprezan i biti spreman za neočekivane nevolje. Preporučuje se da trebaju iskoristiti sve dobre prilike na početku godine, kako bi napravile solidan temelj za kasniji napredak. Vrlo je važno da ne bi trebali biti arogantni kako takvo ponašanje ne bi utjecalo na karijeru. Gospodarstvenici će biti sretni sa svojim ulaganjima. Oni još uvijek trebaju biti oprezni u potpisivanju ugovora kako bi se osigurala odgovornost i obveze obiju strana. Također, zmije bi trebale pripaziti koliko novca troše. Zmije će imati veliku sreću u svom ljubavnom životu , ali ako ne bude postupala dobro sa svojim partnerom, to će imati negativan utjecaj na brak ili sadašnji odnos. Zbog toga, one bi se trebale pravilno odnositi s ljudima suprotnog spola.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (491 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo