Liječenje alergija bioenergijom

lijecenje-alergija-bioenergijomBioenergija kao vid energetskog iscjeljivanja temelji se na univerzalnim principima i načelima kroz koje se uspješno tretiraju različite mentalne i duhovne neravnoteže u tijelu čovjeka. U bioenergiji se koriste mnogobrojne jedinstvene tehnike rukama praktičara, što ima za cilj da otkloni blokade i vrati pravilan protok energije. Dokazano je da bioenergija ima vrlo produktivno djelovanje i uspješno otklanja mnoge bolesti, poput: alergija, krvnog tlaka, prekomjerne težine, bolova, artritisa, depresije, anksioznosti, kao i brojne posljedice stresa.
Svako energetsko polje kod čovjeka obuhvaća dio jedinstvene energetske matrice. Ova matrica sastoji se od sedam područja aura, sedam čakri i određenog broja meridijana. Znanstvenici su dokazali da ovaj vid iscjeljivanja upravo djeluje na energetska polja. Balansiranjem energije kroz ovaj vid terapije kod pacijenta se mogu pojaviti osjećaji trnjenja, vrućine, hladnoće, što je samo odgovor tijela na oslobađanje od ustajale energije.
Kada govorimo o tehnici bioenergija alergije, ona se do sada pokazala kao vrlo učinkovita i djelotvorna. Alergije spadaju u jednu od vodećih bolesti današnjice. Prema općim statistikama svako treće dijete pati od nekog oblika alergije.
U općem smislu, alergija predstavlja reakciju imunološkog sustava na određene tvari. Simptomi alergije sagledavaju se na dva načina. Prvi oblik lakših reakcija manifestira se u otjecanju, svrabu, curenju iz nosa. Drugi oblik koji predstavlja teži vid alergija manifestira se kroz kolaps i anafilaktički šok. Neki od najčešćih alergena su trava, prašina, lijekovi, životnjske dlake. Alergijska reakcija događa se kada osoba ima predispoziciju za alergiju u organizmu, tj. alergija je samo odgovor tijela na alergen. Uzroci alergije mogu biti zbog različitih čimbenika, neki od njih su:
-ako osoba ima urođenu sklonost ka alergiji;
-Utjecaj stresa;
-neodgovarajuća prehrana;
– Prevelika izloženost toksinima.
Primjena tehnike bioenergija alergije smanjuje nepovoljne reakcije tijela i vraća ravnotežu unutar energetskih stanica. U ovom metodu iscjeljivanja praktičar prepoznaje mjesta gdje nedostaje uravnotežen protok svježe energije i specijalnim tehnikama ruku uspostavlja potreban balans.
U radu, bioenergetičar vraća bio polje pacijenta u energetsku ravnotežu, aktivirajući proces revitalizacije i aktivirajući energetske točke gdje je mehanizam oslabljen ili blokiran. Svaka terapija tehnikom bioenergija alergije je bezbolna i vrlo opuštajuća za samog pacijenta.
Primarni cilj tehnike bioenergija alergije je da identificira sve one energetske poremećaje pokretom ruku praktičara i omogući slobodan protok energije kroz tijelo, smanjujući neugodne simptome alergije.

Liječenje alergija bioenergijom

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (554 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo