Majstorska joga četvrti ključ

Majstorska-joga-cetvrti-kljucMajstorska joga se smatra pretečom svih joga. Njezin nastanak se vezuje za drevnu Perziju, a nagli procvat za Egipat. Majstorska joga ima vlastiti koncept djelovanja i vrlo veliku količinu znanja koje su u samom nastanku učenici uzimali u malim segmentima.
Majstorska joga nam svojom energetskom jačinom pruža mogućnost dolaska do samog Prosvjetljenja.
Ključevi u majstorskoj jogi imaju izuzetno značajan učinak, jer svaki ključ na svoj način djeluje na nas i svojim konceptom otključava nam dolazak novih znanja, ali i novih mogućnosti u spiritualnoj ravni.
Svaki ključ u majstorskoj jogi se nadovezuje za određeni energetski stupanj i koncept. Nikada svi ključevi nisu bili dostupni učenicima, već samo učiteljima. Svaki ključ ide za oktavu više. Kreće se od prvog ključa koji nam pruža mogućnosti da upoznamo vježbe disanja-Majstorski dah i da steknemo prva saznanja o energijama-Gaya lama i Njihovov uravnoteženju, ali io djelovanju na nas same, pa do trinaestog ključa koji je završni ključ mudrosti.
Majstorska joga nam pruža mogućnost da spoznamo sami sebe u novom svjetlu, da naučimo da postoji i spiritualna ravan izvan ove fizičke u kojoj živimo. Prakticiranjem majstorske joge možemo djelovati konstruktivno prvenstveno na zdravlje, duhovnu ravnotežu, ali i na otkrivenja skrivenih potencijala u nama. Možemo spoznati svoje unutarnje Ja na jedan novi način u novom obliku
Majstorska joga četvrti ključ je nastavak na putu samospoznaje prethodna tri ključa. Četvrti ključ kod majstorske joge je bio omiljen ključ svećenika u Egiptu zbog svog energetskog koncepta i jačine.
Majstorska joga četvrti ključ ima inicijaciju koja se nadovezuje za znanje koje je usko povezano s medicinom i liječenjem. Četvrti ključ majstorske joge usko je povezan s isceliteljstvom. Vjeruje se da četvrti ključ majstorske joge posjeduje sva znanja o energiji, liječenju bolesti i produženju mladosti. Vezuje se za centar duše u mozgu i stanje potpunog sklada organizma. Vjeruje se da četvrti ključ ima znanja o dovođenju i punjenju energije što dovodi do iscjeljenja. Bez obzira što je četvrti ključ majstorske joge dostupan učenicima vjeruje se da je njegova dostupnost samo djelomična, jer su velika znanja o iscjeljenju u njemu.
Četvrti klujuč se može primijeniti u konceptu vlastitog Ja, ali se može primijeniti i na druge osobe.
Četvrti ključ majstorska joga vrlo konstruktivno djeluje protiv stresa i umora.
Majstorska joga četvrti ključ naš četvrti korak do samospoznaje, vlastitog Ja.

Majstorska joga četvrti ključ

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (300 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo