Majstorska joga prvi ključ

Majstorska-joga-prvi-kljucMajstorska joga predstavlja temelj ili bazu svih pravaca u jogi koji su se u vremenu razvili. Majstorska joga ima vrlo veliku jačinu i zbog toga treba imati određena znanja ukoliko postoji želja za njezinim prakticiranjem. U današnje vrijeme majstorska joga je dostupna svima za učenje i prakticiranje. Inicijacija za prvi ključ Majstorske joge dobiva se na poseban način.
Majstorska joga prvi ključ se sastoji od dva segmenta.
Majstorska joga prvi ključ Prvi segment je učenje pravilnog disanja koje se naziva Majstorski dah. Majstorski dah nam pomaže da budemo jedinstveni s prirodom i Univerzumom.
Majstorska joga prvi ključ Drugi segment predstavlja stjecanje znanja o primanju energija u organizam i njihovom uravnoteženju u organizmu.
Energija u majstorskoj jogi naziva se Gaya Lama. Svaki organizma stalno upija energiju bez obzira da li postoji određena svjesnost o tome ili ne.
Postoji pet energija- Gaya Lama i one su:
-Zelena Gayal. Zelena Gayal se odnosi na ljubav prema unutarnjem Ja. Ukoliko imamo manje Zelene Gayalame postajemo nezadovoljni sobom i svojim životom, a samim tim i percepcija viđenja optimistične budućnosti, stvaranja i ljepote življenja dolazi pod znak pitanja.
-žuta Gayal. Žuta Gayal se odnosi na mentalnu percepciju, pamćenje, intelekt. Ukoliko imamo manjak žute GayaLame slabije pamtimo i intelekt ne dolazi do izražaja. Također i koncentracija je naglašeno slaba.
-Crvena Gayal. Crvena Gayal se odnosi na fizički dio energije i fizičku snagu. Višak crvene Gayalame donosi osobi veliku napetost i u vremenu osoba postaje konfliktna, razdražljiva, a nekada i nasilna u ponašanju.
-Plava Gayal. Plava Gayal se odnosi na duhovno-spiritualni dio energije. Smatra se da ima vrlo važan učinak u energijama.
-Bela Gayal. Bijela Gayal se odnosi na emotivnu percepciju. Višak Bijele Gayalame dovodi do emotivne neravnoteže, frustracija u emotivnom.
Uravnoteženje energija -GayaLama je od ključnog značaja jer na taj način stvaramo uvjete za život u balansu.
Inicijacija u prvom ključu Majstorske joge utječe da se kanali prošire kako bi energija moglo pravilno funkcionirati i da joj se omogući bolji protok.
Inicijaciju u prvom ključu utječemo produktivno i na negativni dio karme, jer ga se oslobađamo.
Majstorska joga prvi ključ ima jednu od ključnih uloga u samo-razvoju osobe koja želi živjeti produktivno i biti produktivna u tome.

Majstorska joga prvi ključ

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (407 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo