Meditacija afirmacije za mir, sreću, novac, ozdravljenje …

meditacija-afirmacijeMeditacija afirmacije
Stresan način života kome smo svi izloženi više ili manje utječe da se ljudi okreću meditaciji, molitvi i afirmativnim porukama.
Najnovija svjetska istraživanja govore o tome da tko prakticira meditaciju dva mjeseca godišnje pospješuje rad mozga i umanjuje mogućnosti oboljenja mozga i moždanog udara.
Meditacija afirmacije je oblik meditacije gdje kroz određene afirmacije se oslobađamo stresa, briga i nalazimo snagu da krenemo s više optimizma naprijed. Postoji puno afirmacija meditacije koje možemo primijeniti u cilju konstruktivnog psihološkog i mentalnog napretka.
Prije nego krenemo s meditacijom afirmacije, potrebno je da se pripremimo za meditaciju. Prvi faktor na koji trebamo obratiti pozornost prije meditacije afirmacijama jeste – vrijeme. Posao, žurba i drugi faktori koji ograničavaju vrijeme meditacije mogu djelovati vrlo destruktivno. Odvojimo na dnevnoj razini vrijeme za meditaciju. Drugi faktor koji je ključan jeste mir. Uznemiravanje od strane drugih djeluje vrlo nepovoljno, pa sama meditacija neće biti učinkovita. Treći faktor koji je potreban da bi meditacija bila uspješna jeste pronalaženje svog kutka. Vrlo je važno da imamo svoj prostor, svoju sobu gdje nas nitko neće uznemiravati tijekom meditacije. Četvrti faktor koji utječe na uspjeh meditacije jeste opuštajući-relax faktor. Da bi meditacija afirmacije uspjela potrebno je da se fokusiramo na neki krajolik ili jednostavno pustimo glazbu u kojoj dominira zvuk vode ili nešto što će nas opustiti. Kada smo stekli osnovne uvjete za meditaciju, možemo krenuti s meditacijom.
Ovisno čega želimo da se oslobodimo, kroz meditaciju, Primijeniti određene afirmacije. Pored dosta postojećih možemo unaprijed napisati svoje male afirmacije, ako osjećamo da bi one bile učinkovitije.
Navest ćemo neke od afirmacija koje su vrlo dobro prihvaćene. Podijeliti ih po skupinama ovisno kakve afirmacije želimo primijeniti.
Meditacija afirmacije za harmoniju, balans, mir i sreću:
-Ja živim u miru i širim mir oko sebe.

-Molitva je moj put ka harmoniji i miru.

-Ja sam spojen s kanalom radosti i širim radost oko sebe.

-Moje ruke su raširene ka miru, mir dolazi k ‘meni.

Meditacija afirmacije za ozdravljenje i zdravstveni balans:

-Povezana sam sa energijom svemira koja me iscjeljuje i regenerira.

-Ja sam svjestan svog unutarnjeg bića i mir Božji vlada u meni.

-Volim svoje tijelo.

-Zdrava sam i zahvalna sam energiji svemira na tome.

-Moje zdravlje je Regenerirano, sada sam zdrava i zahvalna sam na tome.

-Moje biće je zadovoljno, moji organi su zdravi.

Meditacija afirmacije za prosperitet i novac:

-Ja prihvaćam beskrajno obilje i blagostanje koje dolazi u moj život.

-Od ovog trena oslobađa se svega lošeg i blokirajućeg, puštam energiju svemira da djeluje i donese mi obilje.

-oslobađa se svih svojih strahova i puštam frekvenciju svemira da donese obilje u moj život.

-Ja zračim obiljem i blagostanjem.

Postoji još jako puno meditacija afirmacije vezanih za različite segmente života. Koju ćemo afirmaciju primijeniti, do nas je samih, ali najbitnije je da nakon meditacije osjetimo olakšanje od briga, strahova, blokada i budemo u stanju zdravlja i zadovoljstva.

Meditacija afirmacije za mir, sreću, novac, ozdravljenje …

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (232 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo