Meditacija bijele svjetlosti

meditacija-bijele-svijetlostiMeditacija bijele svjetlosti spada u vid tehnike koja obnavlja našu energiju i snagu. Ovaj vid meditacije pruža osjećaj dubokog mira, jer svaka stanica-kanal u našem organizmu prima novu snagu, neutralizira vibracije bolesti i spaja nas s kanalom ljekovite energije. Na ovaj način oslobađamo se od napetosti i negativnih emocija. Prilikom pristupa meditaciji bijele svjetlosti vratit ćemo svoje samopouzdanje i pripojiti se s duhovnim kanalom iscjeljenja. Meditacija bijele svjetlosti smatra se vrlo produktivnom jer je to meditacija koja spaja želje duše sa kozmičkom energijom vremena.
Postoje određena jednostavna pravila kod meditacije bijele svjetlosti i ona se odnose na sljedeće:
-vježbajte stalno po malo;
-Vjerujte u to što radite;
-vježbajte s velikom ljubavlju kako bi meditacija bila što uspješnija.
Bijela svjetlost se nalazi svuda i meditacija bijele svjetlosti nam može pomoć da se vežemo određenim načinom za bijelu svjetlost i na taj način dođemo do ostvarenja svojih želja.
Rad treba biti intenzivan kako bi u vremenu došlo do produktivnih rezultata.
Praktičan pristup meditaciji bijela svjetlost: (jedan od primjera primjene)
Najprije treba zauzeti udoban sjedeći položaj, u kome je kralježnica u uspravnom položaju. Postupno tijelo treba da bude sve više opušteno. Oči trebaju biti zatvorene kako bi se stekao veći osjećaj mira u cijelom tijelu. Žurbu svakako u tehnici meditacija bijele svjetlosti treba izostaviti, jer željeni učinak će izostati. Osjećaji koji se šire unutarnjim bićem su duboki, oni nas usmjeravaju ka postojanju, duhovnom izvoru dobra i prihvaćanja svega što je oko nas. Nakon toga treba najprije zamisliti, a zatim i osjetiti energiju bijelog svjetla. Ovo je energija samog života koja postupno ispunjava svaki dio našeg bića. Ova energija bijele svjetlosti dolazi od vrha tjemena našeg bića i širi se kroz svaki dio našeg tijela. Njene vibracije imaju ljekovitu moć i polako otapaju svu onu nakupljenu otrovnu energiju iz našeg organizma. Tijekom tehnike meditacija bijele svjetlosti osoba upija svu njenu ljekovitu moć. Dišite polako kako bi što više ispunili svoje biće ovom vitalnom energijom. Meditacija bijele svjetlosti zahtijeva duboko povjerenje i potpunu predanost kako bi se otvorili prema energiji božanskog. Neki praktičari meditacije u ovoj tehnici također koriste mantru Om kako bi se što bolje spojili s iskrom bijele svjetlosti. Izlazak iz tehnike meditacija bijele svjetlosti vrši se polako, najduže nakon 15 minuta. Energija bijele svjetlosti će nas iscijeliti, donijeti duboki mir i obnovu životne snage.

Meditacija bijele svjetlosti

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (253 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo