Meditacija ljubavi – meditacija za ljubav prema sebi

meditacija-ljubaviKada smo nesretni, usamljeni možda razočarani ili jednostavno želimo nađemo svoju srodnu dušu možemo primijeniti meditaciju ljubavi. Meditacija ljubavi također može pomoći ukoliko smo nezadovoljni u svom braku i želimo ga popravimo. Meditacija ljubavi utječe i na ostale segmente u našem životu.
-MEDITACIJA Ljubavi nam pomaže da savladamo stres i na taj način sačuvamo zdravlje, koje je temelj ispunjenog i harmoničnog života.
-MEDITACIJA Ljubavi nas usmjerava da saznamo što želimo i da razumijemo svoje unutarnje Ja.
-MEDITACIJA Ljubavi nam omogućuje da živimo u miru i harmoniji sa sobom, ali i sa drugim ljudima.
-MEDITACIJA Ljubavi nam ukazuje kako da lakše ispunimo svoje želje u ljubavi.
Meditaciju ljubavi treba shvatiti krajnje ozbiljno, jer u suštini ova vrsta meditacije može utjecati na događaje koji nam dolaze u susret. Vrlo je važno da prije nego krenemo s vlastitom meditacijom ljubavi, ipak prvo razmislimo ili napravimo popis želja kako bi naša meditacija bila još uspješnija i učinkovitija.
Praktičan pristup tehnici Meditacija ljubavi:

Meditacija ljubavi – meditacija za ljubav prema sebi

Ono što treba znati vezano za meditaciju ljubavi je da smo svi mi u svemiru međusobno povezani i da se u trenutku kada neo očekujemo mogu desiti najljepši trenuci našeg života. Sam koncept ljubavi je u energiji. Kada nekome pružamo svoju ljubav, sudjelujemo u pružanju svoje energije ka drugom biću jačajući njegovo samopouzdanje (srčana čakra). Svaki čovjek ima svoju energiju, svoje potencijale i svoju srodnu dušu, samo je treba pronaći.
Da bi kroz tehniku ​​meditacija ljubavi privukli studenog romantičan odnos u svoj život, onda treba uključiti svakodnevne vježbe i vizualizaciju. Jedan od primjera privlačenja ljubavi, u tehnici meditacija ljubavi, opisan je na sljedeći način:
Svakog dana po 5 minuta treba odvojiti za vizualizaciju. Ovu tehniku ​​primjenjivati ​​bar jedan mjesec.
Zamislite se kako sjedite pored mora. Osjećate miris mnogobrojnih aroma, cvjetnih mirisa i ugodnih Sunčevih zraka. Zamišljate u svojoj neposrednoj blizini muškarca koji vas voli i pored koga se osjećate sigurno. Dovodite sebe u stanje potpune opuštenosti i osjećate energiju apsolutne ljubavi. U vama vladaju prijatni osjećaji. Meditaciju završavate s osjećajem da vaša srodna duša postoji. Neka proživljeni osjećaji ostanu u vama, kao i najdublje želje. Ponovite više puta Meditaciju ljubavi. Na ovaj način ste odblokirali energetske kanale što je ključni moment za realizaciju u fizičkom svijetu.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (294 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo