Meditacija ljubičastog plamena

meditacija-ljubicastog-plamenaLjubičasti plamen djeluje iscjeljujuće na zdravlje, ali i na čišćenje svih oblika negativnih vibracija, kao i samih karmičkih utjecaja.
Meditacija ljubičastog plamena za zaštitu sadrži sljedeće dijelove:
Na samom početku rituala za zaštitu treba se obratiti određenom Anđelu-Arhanđelu za pomoć.
-Arhanđeo koji vlada ljubičastim plamenom je sveti Arhangela Mihaila i na početku meditacije treba mu se obratiti kako bi pomagao u samom procesu rada. Obraćanje može biti preko molitve ili mantre.
-Sada nastavljamo dalje s meditacijom ljubičastog plamena, izgovarajući sljedeće riječi:
U ime pobjede i svakog dobra, pozivam Anđele sedam zrakova, da mi pomognu u mom zahtjevu / navesti što želite, kroz ritual /, kako bi pomogao drugima, sukladno Božjom voljom. Prihvaćam i zahvaljujem na pomoći.
-Zatim počinjemo praktično meditacija ljubičastog plamena.
-U Narednom dijelu-segmentu vizualizacijom napravimo ljubičasti plamen koji će očistiti sve negativne utjecaje. Za početak najviše do 9 puta uraditi vizualizaciju, ali u vremenu ona se može ponavljati.
-Pri meditaciji s ljubičastim plamenom može se primijeniti konstruktivno tekst sa zastupljenim segmentima, gdje se spominje ljubičasti plamen, što će dati na dodatnoj jačini.
Ukoliko često dolazite u dodir s energijom bola ili negativnih utjecaja, možete primijeniti također određenu mantru kao što je: -Gospode učini da negativna energija ode od mene.
Također se može formirati i mantra: Ljubičasti plamen će preobraziti svu negativnu energiju u pozitivnu.
-Ljubičasti plamen utječe na auru, ali i na osjećaje u čovjeku, posebno ukoliko se radi na čišćenju negativnih karmičkih utjecaja. U procesu razgradnje negativnih vibracija, osoba se osjeća nelagodno, što je znak da ljubičasti plamen djeluje.
Možemo napraviti određeni ritual sa mantrama, pri energetskom čišćenju, gdje ćemo zatražiti pomoć i dati zahvalnost. Vizualizacija je vrlo važan segment u radu s ljubičastim plamenom, ali i samo iskustvo u radu s ljubičastim plamenom može biti ključno bitno u postizanju rezultata.
Vjeruje se da meditacija ljubičastog plamena uvijek djeluje, naročito kada vjerujemo u njezinu moć – moć iscjeljujuće kozmičke energije.

Meditacija ljubičastog plamena

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (374 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo