Mjesec u kvadratu na Urana

Mjesec-u-kvadratu-na-UranaMjesec u kvadratu na Urana predstavlja aspekt napetosti, osjetljivosti i neočekivanih promjena. Mjesec simbolizira podsvijest, emocije, raspoloženje, dok je Uran povezan s inovacijama, nekonvencionalnošću i transformacijom.

Sprega između ove dvije planete uvijek nagovještava određene poteškoće i nametnuta ograničenja. Kod osoba koje imaju Mjesec u kvadratu na Urana prisutan je osjećaj “zarobljenosti” i nametnutih blokada. U natalnoj poziciji osobe s ovim aspektom često znaju biti tvrdoglave, impulzivne i emocionalno nestabilne. Mjesec u kvadratu na Urana ima tendenciju da donese brojne promjene mjesta boravka, ali i incidente.

Uran doslovno označava “promjenu u momentu” i okolnosti koje se pojavljuju, a koje su posljedica vanjskih sila. Mjesec u ovom aspektu “sagledava” Urana kao planet konflikta, sukoba, svake vrste meteža i nelagode. Mjesec u kvadratu na Urana odražava sve nagle promjene, preokrete, kao i ekstremne promjene raspoloženja.

Mjesec u kvadratu na Urana simbolizira aspekt koji je emocionalno nestabilan. Ova natalna pozicija kod osobe manifestira se kroz jaku promjenjivost, jer Urana i Mjeseca privlači sve ono što ne neuobičajeno i novo, ali traje kratko vrijeme.

Vrlo često, ovaj aspekt zna donijeti ishitrene i pogrešne akcije koje se manifestiraju štetno po natusa. S ‘obzirom da odražava nestabilnost, Mjesec u kvadratu na Urana izlaže osobu velikom stresu i emotivnom slomu. Njegovo djelovanje događa se u određenim vremenskim razdobljima, pa tada nove ideje ili projekti najčešće bivaju kratkotrajni ili neuspješni.

U sinastriji, Mjesec u kvadratu na Urana, pokazatelj je konflikata i nedostatka razumijevanja među partnerima. Harmonični odnosi vremenom postaju sve više neskladni, nakon čega slijedi iznenadni prekid partnerstva.

Na financijskom planu, Mjesec u kvadratu na Urana, odnosi se na sve one financijske transakcije, ali i špekulacije, koje završavaju štetom i gubitkom.

Prisutnost ove natalne pozicije u horoskopu na zdravstvenom planu pokazatelj je neizbježnih operacija, ali i bolesti u natusovom životu.

Tranzitni aspekt Mjesec u kvadratu na Urana u poslovanju indikator je neuspjeha, otežanja i financijskih gubitaka. No, također on može donijeti sukobe na radnom mjestu, najčešće sa ženskim osobama.

Mjesec u kvadratu na Urana

Tijekom trajanja ovog tranzita treba izbjegavati sprovođenje novih ideja i impulzivne reakcije. S ‘obzirom da tranzitni Mjesec nema dugoročan utjecaj, njegova manifestacija može se odraziti kroz nepredvidljivost, otežan fokus i neočekivane, iznenadne događaje.