Numerologija - osobine broja 2Numerologija: broj 2. Dvojka predstavlja objektivnu, emotivnu i promjenjivu prirodu. Mjesec koji je vladar dvojke, daje im veliku intuiciju, maštovitost i emotivnost. Osobe broja dva posjeduju ogromnu moć percepcije i razumijevanja drugih ljudi. No, oni su isto tako često nestaloženi jer potpadaju pod utjecaj svojih konstantnih promjena.

Njihovo raspoloženje varira od velikog ushićenja pa sve do depresivnih stanja.
Takve osobe su vezane uz svoj dom i obitelj i puni su brige za druge ljude. Žive za poklanjanje osjećaja, romantiku i svoje prijatelje. Posjeduju umjetničke sklonosti, te ljubav prema prirodi (ponajviše prema moru, rijekama i slapovima).

Njihovi životni putevi puni su uspona i padova što ih često dovodi u nezavidne situacije, te je u njihovim životima sve periodično i zato im je išta teško planirati unaprijed. Zbog velike intuicije, lakše im se prepustiti životu jer im ona pomaže.

Dvojke su nježne strpljive u vrijedne povjerenja osobe, sposobne prilagoditi se bilo kojoj situaciji i svejedno zadržati ljubaznost prema svima.

Takve osobe se najbolje slažu s osobama broja 7, a ne slažu se dobro s osobama broja 8 i 9. Mane su im lakovjernost, sklonost prevelikoj emotivnosti koja može odvesti u depresiju i potaknuti da se zatvore sami u sebe.

Osobe psihičkog broja 2 su nježni, miroljubivi i puni takta. Dvojka ovdje izražava majčinski princip pa su zato psihičke dvojke vrlo dobri roditelji. Zbog sposobnosti da situaciju sagledaju sa svih strana mogu vrlo lako zadržati u bilo kojoj situaciji objektivnost, ali često i neodlučnost. Također lako mijenjaju raspoloženja, nestrpljivi su i na tome bi trebali poraditi. Dvojke trebaju partnerstvo, kroz njega se osjećaju ispunjeno.

Kao broj imena, dvojka povoljno djeluje na odnose sa ženskim rodom, daje ljupkost i umiljatost, te tako privlači pomoć od drugih ljudi. U ljubavi su to osobe koje vole mijenjati ljubavne partnere i za njih je bolje da ne ulaze u brak. Takvu njihovu sklonost može ukrotiti samo jak broj.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (528 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo