Horoskop - Bik i blizanci

Horoskop – Potrebni su veliki napori kako bi se odnos između Bika i Blizanca uspješno održao. Blizanci posjeduju oštar i inventivan um koji su u stanju percipirati sve zanimljive činjenice o ljudima. Njegovi su interesi su vrlo široki i uvijek preskače s jedne stvari na drugu. Za Blizance je od primarne važnosti mentalna stimulacija, raznovrsnost i stalne aktivnosti. Postoji opasnost da se Blizanci neće sasvim uklopiti u životni ritam Bika koji je vrlo sporiji i stabilniji. Bik je postojan, za njega je karakteristična rutina i uvijek traže priliku da se mirno opuste i uživaju, bez pretjeranih avantura i iznenađenja. Ne želi uvijek biti aktivan i društven. Bik  je prilično lijen i Blizanac se može zapitati ponekad je li loše volje ili depresivan, međutim odgovor leži u njegovoj prirodi i karakteru. Kad god vam je potrebno netko pametan, s praktičnim savjetima, Bik je savršena osoba da se njemu obratite. Ponekad se možete zapitati je li Bik uvijek takav – pametan i ozbiljan. Blizanci su željni romantike i unijet će u vezu  malo zabave i flerta. Barem u ranim fazama svoje ljubavne afere.

Bikovi su veoma dosljedni, uvijek se čine strpljivi i stabilni, ali povremeno mogu biti neraspoloženi i skloni razmišljanju kad su obeshrabreni ili puni bijes. U vezi, poštuju svog partnera i očekuje od njega isto. Najviše cijene iskrenost i odanost. Bikova senzualnost predstavlja najveću kvalitetu kod zavođenja, što zna biti veoma lijepo iznenađenje za svog partnera.

Blizanci vole govoriti o ljubavi i seksu dok Biku smeta previše razgovora o navedenoj temi. Bik jednostavno nema što za reći jer sve pokazuje svojim djelima. Kada je riječ o seksualnoj kompatibilnosti, Bik je veoma strastvena osoba te vrlo zahtjevan i intezivan ljubavnik. Tko zna, možda i previše zahtjevan za Blizanca. Bika se teško može ukrotiti u krevetu. Iako je smiren u svakodnevnici, u krevetu pokazuje svu svoju energičnost.

Iako ova dva znaka mogu pronaći zajedničke interese(prvenstveno su se na temelju njih i spojili), u dubljem odnosu ipak postoje mnoge razlike u osnovnim karakternim osobinama. Bika je vrlo vjerojatno u prvom trenutku privukao šarm Blizanca. Oni su veoma nemirni, vole raznolikost i uvijek imaju mnoštvo ideja za zabavu. Bik je ipak sporiji, praktičan i osoba koja je uvijek racionalna i prizemljena. Oni se ne vole požurivati i više vole mirniji život. Vrlo im je važna stabilnost, u bilo kojem aspektu života. Blizanac se divi Biku na takvim osobinama, međutim ipak mu je jasno kako on nije takav i kako će biti teško održavati takvu vezu.

Kada je riječ o seksualnom aspektu ovog odnosa, blizanac će vrlo teško držati korak s Bikovima. Vrlo će se teško nositi s njegovim zahtjevima jer jednostavno ne mogu slobodno pokazati svoje osjećaje kao Bik. Moguće je da će se Blizanci osjećati vrlo razočarani svojim ljubavnim životom zbog toga jer ne mogu izvršiti sve zahtjeve svojeg partnera.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (343 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo