Horoskop - Bik i Jarac

HoroskopBik i Jarac zajedno čine praktično i razumno partnerstvo. Ova dva znaka su vrlo racionalna, prizemljena te im je vrlo važna učinkovitost u svemu što rade. Bik ne voli riskirati više nego što je potrebno, u smislu emocionalne veze, a Jarac mu je sličan. Ne voli se riskirati, pogotovo kada je u pitanju novac i karijera. Jarcu je vrlo važna karijera i uvijek mu je to jedan od najvažnijih životnih ciljeva. Oni imaju tendenciju penjanja na društvenoj ljestvici.  Postavljaju vrlo visoke standarde te ih se i pridržavaju. Bik ima visoke standarde, ali kada su u pitanju ljubav, odnosi i imovina.

Ova dva znaka zadivljuju jedan drugoga predanošću i snagom. Zajednički im je pouzdan, realan i pomalo konzervativni pristup životu (Jarac je više konzervativniji od Bika). Ljubavni odnos između njih se može razvijati vrlo brzo. Problemi se mogu pojaviti već na početku veze.  Bik može zamjerati Jarcu previše konzervativnih i restriktivnih životnih stavova. Jarcu može smetati kod Bika što je previše lijen i ne brine dovoljno o karijeri i statusu. Ako Bik uspije potaknuti Jarca da se malo opusti i počne cijeniti plodove rada, a ako Jarac pomogne biku da se motivira kako bi ostvario životne ciljeve i snove pretvorio u  stvarnost, njihov odnos može biti sretan i dugotrajan. Odnos će trajati sve dok postoji visok intenzitet strasti i romantike. Zajedno dijele iste kvalitete, jaku volju i žudnju za uspjehom u životu. Oni će uvijek biti jedno uz drugo i međusobno si pomagati u svim aspektima. Ako se zajedno usredotoče na iste ciljeve, doći će do pobjede i uspjeha. Bik pruža Jarcu sigurnost kad god je potrebno, što mu daje povjerenje i naklonost prema partneru. Oba znaka su puna pozitivne energije koja će im pomoći u međusobnom životu.

Bikom vlada Venera (ljubav), a Jarcem vlada Saturn (karma). Venera sadrži toplu, ženstvenu energiju, a Saturn ima hladnu mušku energiju. Venera je puna senzualnih užitaka, estetike, ljubavi, ljepote i umjetnosti. Saturn, s druge strane, cijeni naporan rad i disciplinu kako bi se postigli ciljeve. Bik će pokazati Jarcu kako uživati ​u životu i kako je potreban zasluženi predah kao i kako cijeniti ljepotu i udobnost. Jarac može naučiti Bika disciplini i da se postigne ono što želi.

Bik i Jarac su oboje zemljani znakovi. Ovaj par voli uživati u materijalnim stvarima. Oni žele posjedovati lijepe stvari i biti okruženi njima – lijep dom, dizajnerska odjeća, luksuzni automobili, umjetnine. Budući da su oba znaka vrlo dobro radnici, oni obično mogu postići da si priušte sve navedene stvari. Bik je fiksni znak, a Jarac je kardinalni znak. Bik neće promijeniti svoje mišljenje, vrlo su mirni i odlučni.

Koji je najbolji aspekt odnosa Bika i Jarca? Dijele slične vrijednosti i predani su ka ispunjavanju istih ciljeva. Oba partnera uživaju u luksuzu i lijepim stvarima. Njihovi zajednički interesi, temelj su kompatibilnog odnosa.

Horoskop

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (454 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo