Horoskop - Bik i Lav

HoroskopBik i Lav u ljubavnoj vezi mogu biti odličan par jer oboje znaju kako udovoljiti jedno drugome. Oboje imaju jaka ega, što se može učiniti kao potencijalan problem, međutim upravo zbog toga mogu razumjeti postupke svog partnera.  Oni imaju slične potrebe: Bik treba puno ljubavi, voli biti voljen i da netko vodi brigu o njemu, dok Lav voli primati komplimente i želi biti obožavan i cijenjen. Obojica su iznimno lojalni i posesivni ljubavnici. Budući da oboje imaju slične želje, obično mogu udovoljiti svim potrebama i željama koje njihov partner traži.

Oba znaka cijene materijalni komfor, ali vrlo im je važan i ljubavni status. Oboje vole luksuz, Lav je često pažljiv i voli darivati svog partnera. Takvo ponašanje uvelike zadovoljava Bika, kojemu odgovara tradicionalni oblik udvaranja. Iako zajedno mogu funkcionirati prilično dobro, ipak im uvijek ne cvjetaju ruže. Oba znaka su vrlo tvrdoglava i moraju se potruditi kako bi razumjeli i prihvatili jedno drugog.

Bikom vlada planet Venera (ljubav i novac), a Lavom vlada Sunce. Sunce zrači toplinom i svjetlošću, a time i Lav posjeduje velike količine energije i entuzijazma. Venera je poznata po ljubavi, ljepoti i luksuzu. Ova kombinacija muške i ženske energije pomaže ovim znakovima održati vezu. Sunce predstavlja život dok Venera predstavlja ljubav. Oboje su oprezni i razumiju jedni druge, tako da se može reći kako je njihova kombinacija pozitivna.

Bik je zemljani, a Lav vatreni znak. Oboje su ambiciozni, ali na sasvim različit način. Lav čezne za slavom i bogatstvom, dok Bik teži za sigurnošću i stabilnosti u životu i ljubavi. Budući da oba znaka teže da budu šefovi i lideri, oni imaju tendenciju da se bore za prevlast. Tijekom svađa i izmjenjivanja argumenata, Bik gleda na Lava na način kao da želi preuzeti dominaciju. Njihove svađe mogu biti žestoke, ali dokle su god oboje sigurni u svoj odnos i vezu, stvari će ići glatko.

Bik i Lav su fiksni znakovi. To znači da su oboje tvrdoglavi, ponekad nameću isključivo svoje mišljenje o nečemu. Ponekad je vrlo teško da promijene mišljenje.  To je razlog zašto njihovi argumenti i svađe mogu biti previše intenzivni – oboje istinski vjeruju da su u pravu i da je njihova riječ i mišljenje jedina koja se treba poštovati! Oba znaka, također, imaju tendenciju bježati od promjena, oni vole da se stvari riješe odmah. Vole da se stvari nastave svojim tokom kako su i prije bili, bez obzira što ima mjesta za poboljšanje. Ako oni odluče ostati u ljubavnom odnosu, gotovo ih ništa neće uvjeriti da napuste svog partnera. To je dobro za stabilnost odnosa, ali može biti loše ako je odnos destruktivan.

Koji je najbolji aspekt odnos Bika i Lava? Njihovo međusobna divljenje. Oba znaka imaju vrlo snažne osobnosti i nikad se neće dogoditi da jedno od njih dominira – bez obzira koliko teško pokušavali! Drugi znakovi ih vide kao izvrsne partnere jer su predani i uvijek teže ispunjavanju svojih ciljeva, što ih lako može dovesti do uspjeha, bilo ljubavnog ili poslovnog.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (584 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo