Horoksop - Bik i Ovan

Horoskop – iako su osobnosti ova dva znaka potpuno različite, ipak bi Bikovi mogli uživati u odnosu s Ovnom. Neki će reći da je ovaj odnos nemoguće održati, ali postoje određene indicije da bi ipak mogli uspjeti. Bikovi su oprezni i ne upuštaju se naglo i bez razmišljanja u određene situacije ili postupke. Ovnovi  se ponašaju suprotno. Oni su siloviti, brzo razmišljaju, vole da se sve odvija vrlo brzo inače im postane dosadno. Budući da su toliko različiti, ipak postoje određene stvari u njihovoj prirodi koje će im pomoći da izvuku ono najbolje od svog partnera. Ova dva znaka su u mogućnosti pomoći jedno drugome da postignu ono što nikada nisu ni sanjali. Ovan ne posjeduje snagu u svakom trenutku koja će mu pomoći da dođe do cilja, dok je Bik sasvim suprotan, oni su jedni od najupornijih znakova zodijaka te su uvijek posvećeni onome što rade.

Ovnom vlada Mars, što znaku daje vatrenost i energičnost. Bikom vlada Venera koja mu pomaže smiriti svog partnera kada postaje nestrpljiv. Tu vidimo prilično dobar balans između ovih dvaju znakova. U situacijama u kojima je je Bik spor i metodičan, Ovan je impulzivan. Dakle, postoji ravnoteža kako bi se izbjegle neoprezne pogreške, koje Ovan može potencijalno učiniti zbog svoje nagle i neoprezne naravi. Tu se uviđa prilika za Bika koji više može potaknuti svoju drsku stranu osobnosti, donoseći malo više uzbuđenja u život.

Što se tiče seksualne kompatibilnosti, ona je i više nego dobra. Bik ima visoki seksualni potencijal te kada se nađe s Ovnom, strastvenim zavodnikom, sigurno je da strasti i ljubavi neće nedostajati u vašoj vezi! S obzirom na to da je Ovan sporiji po svom karakteru, tako je i kada je u pitanju ljubav. Ovan ponekad može biti nestrpljiv zbog Bikove prirode, tako da će morati uvjeriti svog partnera da se stvari brže odvijaju, a ne u posljednji trenutak. Ovan će ga morati uvjeriti koliko je zapravo zabavan njegov pogled na život i koliko se u životu treba prepustiti, makar i s određenim posljedicama zbog moguće neopreznosti. Ipak, bez rizika nema avantura ni zabava.

Najveći potencijal za sukob leži u pasivnoj i fiksnoj prirodi Bika koja je oprečna Ovnovom entuzijazmu i nemirnoj energiji, koji uvijek treba biti tamo gdje je akcija. Ovan je sklon imati široki društveni krug koji se sastoji od muškaraca i žena i koje obično privlači njegova ili njezina dinamika te neodoljivi šarm. To se ne mora sviđati Biku koji ne samo da je sklon ljubomori već izražava i jak osjećaj posesivnosti. Međutim, ako se oba znaka  malo više prilagode onda ova veza ima dobre temelje za uspjeh.

Kada je riječ o prijateljstvima, Ovnovi zbog svog brzog temperamenta mogu biti nestrpljivi i zbog toga mogu imati konflikte. Oni nisu jednako osjetljivi kao Bikovi, koji su duboko emocionalni i cjenit će svoje prijatelje. Iako su Ovnovi vrlo vatrene prirode, ne mogu se mjeriti s Bikovom ljutnjom. Kod određenih neslaganja, Bik će svoju dobru ćud pretvoriti u tvrdoglavog i neugodnog partnera, koji neće posustati sa svojim uvjerenjima. Kada je riječ o financijama, vrlo su savjesni te uvijek imaju novac spremljen za crne dane, za razliku od Ovnova čija impulzivnost može utjecati i na novac. Stoga, poželjno je da svoga partnera držite na oku kako ne bi ugrozio vašu financijsku sliku.  Općenito gledano, u ovoj vezi je sadržano mnogo uzbuđenja i uživanja.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (360 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo