Horoskop - Bik i Rak

Horoskop – kada se Bik i Rak nađu u ljubavnoj aferi, obično predstavljaju vrlo dobru kombinaciju. To su znakovi koji imaju tendenciju dijeliti karmičke veze i duboko uzajamno razumijevanje.  Imaju i mnogo toga zajedničkog: oboje cijene sigurnost u ljubavnom odnosu, vole mirno provoditi zajedničko vrijeme kod kuće s jedno drugim.

Njihovo partnerstvo teži sretnoj vezi zbog navedenog zajedničkog uživanja u sigurnosti i udobnosti vlastitog doma. Odlikuje ih jak odnos, teže posjedovanju lijepog stana ili kuće, vole dobru hranu odnosno vole uživati u svim blagodatima obiteljskog života. Njihov odnos je obiteljski orijentiran, što predstavlja vrlo dobar temelj za uspješnu vezu, a poslije i brak. Ne zanima ih previše što se događa u vanjskome svijetu već su usmjereni jedno na drugo te ne vole previše tražiti avanture. Njihov jedini veliki problemi nastaje kada Bik inzistira da bude po njegovom, a Rak reagira na mrzovoljan način. Bik mora razumjeti Rakovu emocionalnu osjetljivost, dok se Rak treba naviknuti na otvorenu komunikaciju nego na emocionalne ucjene koje će ga još više posvađati s partnerom.

Bikom vlada Venera (ljubav), a Rakom vlada Mjesec (emocije). Oba nebeska tijela vibriraju sa ženskom energijom. Rak često drži emocije unutar sebe, što može dovesti do povremenih ispada kada napokon izbaci sve iz sebe. Dakle, Raka privlači Bikova otvorenost, poštenje te njegova priroda u kojoj nema mjesta strahu. Kako Mjesec kontrolira plime i oseke na Zemlji, tiho utječe I na sav život, tako da Rak manipulira iza kulise. Rak je sklon sentimentalnosti, a oba partnera vole uživati s ​​jedno drugim. Ne preferiraju druženje s velikim brojem ljudi.

Bik je zemljani znak, a Rak vodeni znak. Voda i Zemlja su kompatibilni kao materijalne, fizičke osobe. Bik ima tendenciju da imaju stabilniji pogled na život nego što je to slučaj kod Raka i manje je sklon emocionalnim previranjima.  Dakle, Bik može pomoći Raku stabilizirati svoje burne osjećaje. Oba znaka moraju biti oprezni u tom odnosu, međutim Bik se može umoriti od Rakovih promjena raspoloženja. Rak može razviti osjećaj da je Bik neosjetljiva na njegove potrebe.

Bik je fiksni, a Rak kardinalni znak. Bik ima stalne navike, on neće promijeniti mišljenje nakon što je jednom formirano I on je u potpunosti posvećen ovom odnosu. S druge strane, Rak može donijeti novu inspiraciju za odnos i započeti nove projekte u kojima će Bik uživati.

Koji je najbolji aspekt u odnosu Bika i Raka? Stabilnost i pouzdanost. Oba znaka su pouzdani i njeguju svoj odnos, snažno su orijentiran prema zajedničkom životu. Uzajamna ljubav i sigurnosti čini njihov odnos idealno dugoročnim koji teži obiteljskoj idili i dugoročnoj sreći.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (560 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo