Horoksop - Bik i Riba

Horoskop – Kombinacija Bika i Ribe u ljubavnom odnosu, općenito predstavlja sretnu i uspješnu vezu. S obzirom na svoj položaj unutar Zodijaka, ovi znakovi sadržavaju karmičke veze i duboko suosjećanje za jedan drugoga. Dok je Riba idealist, sanjive i impresionističke prirode, Bik je više prizemljen i praktičan. Oba znaka cijene i teže ka skladu i stabilnosti u vezi. Mogu puno toga ponuditi jedno drugome. Bik Ribama može pružiti racionalan i stvaran pristup kako bi svi snovi njegovog partnera postali stvarnost. Ribe mogu ponuditi ljubaznost, nježnost i slatke simpatije koje Bik voli dobivati od svog ljubavnika. S vremena na vrijeme, Bik ne može razumijeti Ribin, naizgled jednostavan pogled na život, koji u stvarnost ipak nije toliko jednostavan.

Bikom vlada Venera (ljubav), a Ribama vladaju Jupiter (sreća) i Neptun (iluzije). Kada se Venera i Neptun susretnu ona to predstavlja jednu lijepu duhovnu vezu. Oba nebeska tijela vibriraju sa ženskom energijom. Zajedno oni predstavljaju idealistički odnos koji graniči s božanskim. Jupiter daje svoju mušku energiju u ovoj kombinaciji. Ova dva znaka predstavljaju idealnu kombinaciju. Ono što može biti loše jest da se veza može temeljiti na snovima, iluzijama i fantaziji.

Bik je zemljani, a Riba vodeni znak. Ova su dva elementa općenito prilično kompatibilna jer su oba znaka usmjereni na materijalno. Bik može pomoći Ribama stabilizirati svoju pretjeranost osjetljivost dok Ribe mogu donijeti dašak magije u Bikov praktičan pristup. Također, Bik bi se mogao umoriti od Ribine emocionalne nestabilnosti dok Ribe mogu stvoriti osjećaje da je Bik neosjetljiv na njihove potrebe. Dobra stvar je da se uvijek može pronaći način kako bi se prevladale međusobne razlike.

Bik je fiksni, a Riba promjenjivi znak. Bik je stabilan, tvrdoglav, praktičan i vrlo fokusiran na ono što radi dok Riba voli imati više ideja i lako prelazi s jedne na drugu te se konkretno ne usmjerava na njih kako bi ih i ostvarila. Bikova krutost može ugroziti Ribinu fleksibilnost; Bik će morati naučiti pustiti Ribu da da sanjari i uživa u svojim mislima. Kao dar u zamjenu, Ribe jako podržavaju voljenog partnera. Ribe mogu pokazati Biku kako je promjenjivost ponekad bolja, a ne da stvari radi na samo jedan način.

Koji je najbolji aspekt odnosa Bika i Ribe? Njihove različite emocionalne naravi koje se vrlo dobro nadopunjuju i usklađuju kod jedno drugog. Empatija i predanost ovih dvaju znakova predstavljaju veliku vrijednost u ovom odnosu i to je ono što će zadržati vezu Bika i Ribe jakom i dugotrajnom.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (328 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo