Horoskop - Bik i Strijelac

Horoskop – Veza Bika i Strijelca može biti nevjerojatno strastvena, ali oni moraju sebi dati vremena da nauče kako se ponašati u ovoj vezi. Oboje mogu dobiti mnogo u ovoj vezi, samo je važno kako se postave i koliko se potrude. Dok Strijelac preferira stalno upoznavati nove ljude, mjesta, hranu i ostalo, Bik može biti prilično zadovoljan rutinom jer mu pruža sigurnost. U ranijoj fazi veze, Bik možda ima tendenciju da zahtijeva više predanosti i stabilnosti nego što je to Strijelac spreman dati. Ako Bik nauči kako biti strpljiviji, Strijelac definitivno može doći do faze kada će cijeniti udobnost ognjišta i doma. Ova dva znaka pristupaju životu na sasvim drukčije načine. Bik teži praktičnosti dok je Strijelac nemirna ponašanja. Strijelac može imati problema s Bikom zbog njegove samodopadnosti. Bik zapravo ima mnogo za ponuditi Strijelcu, iako Strijelac može imati problema s priznavanjem svojih potrebu kako bi stvorio sigurnu bazu. Strijelac može donijeti puno zabave i avanture u Bikovom životu.

Bikom vlada Venera (ljubav), a Strijelcem vlada Jupiter (sreća). Venerin utjecaj Biku daje ljubav, ljepotu, luksuz i senzualne užitke. Jupiterov utjecaj je ono što obilježava Strijelca kao učitelja Zodijaka – Jupiter se bavi filozofijom, učenjima, optimizmom, srećom i putovanjima. Ova kombinacija muške i ženske energije otkrivaju razlog zašto se ova dva znaka dive jedno drugome.

Bik je zemljani znak, a Strijelac vatreni znak. Strijelac treba prostor za kretanje dok je Bik, s druge strane, na zemlji i treba stabilnost. Strijelac se oslanja na osjećaj i intuiciju koja ih usmjerava kroz život. Bik je praktičan i važna mu je učinkovitost. Ovi životni pristupi mogu biti komplementarni ili izvor konflikta ako ova dva znaka ne mogu naučiti razumjeti i prihvatiti jedni druge. Dokle god se oboje brinu i njeguju svoj odnos  te ga smatraju posebnim i važnim, stvari će ići glatko između njih.

Bik je fiksni znak, a Strijelac je promjenjiv znak. Bik je tvrdoglav i potrebno je puno vremena da ih se uvjere da promijene svoje mišljenje.  Strijelac uvijek ima poriv da doživi nešto novo, odluta u nova područja, upoznaje nove partnere, stoga Škorpion treba biti na oprezu. Bik ne tolerira nevjeru i bit će duboko ranjen te neće moći preživjeti pritisak. Zauzvrat, Bik mora dati Strijelcu slobodu da uživa u drugim iskustvima i ljudima (na platonskoj razini, naravno!). Bik može naučiti Strijelca prednostima sigurnog odnosa; Strijelac može pokazati Biku da je fleksibilnost ipak najbolji put do uspjeha.

Koji je najbolji aspekt odnosa Bika i Strijelca? Nove perspektive. Oni mogu pružiti jedno drugome nova iskustva i upoznati ih s novim gledištima na život. Njihova veza ćebiti stabilna i sretna nakon što prihvate ove razlike.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (548 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo