Horoskop - Bik i Vaga

HoroskopBik i Vaga na prvi pogled nemaju previše zajedničkih interesa, ali ipak njihov odnos može predstavljati ujedinjenje dviju polovica koje čine cjelinu. Oboje su u potrazi za sigurnosti u vezi i dijele ljubav prema umjetnosti, poeziji i kulturi. Ovaj odnos, ako se pogleda ispod površine, može imati veliki potencijal.

Bik i Vaga dijele ljubav prema umjetnosti. Oni će znati cijeniti kazalište, prikupljanje umjetničkih djela i glazbu. Oboje vole uživati u udvaranju, koji je vrlo važan dio veze za njih. Bik cijeni Vagin šarm, a tvrdoglavi Bik ako ne dobije ono što želi, Vaga je u stanju izgladiti stvari na diplomatski način kako bi održala mir u vezi. Vaga cijeni sve ono što joj senzualan Bik pruža te uživa u njegovoj pažnji. Oni, također, mogu mnogo naučiti jedno od drugoga: Vaga može pomoći Biku da uvidi različite strane i aspekte neke situacije, a Bik može pomoći Vagi prevladati svoju neodlučnost, koja ga često može naživcirati. I Bikom i Vagom vlada planet Venera (ljubav i novac). Ovi partneri dijele ljubav prema ljepoti, luksuzu, ljubavi i romantici. Oboje imaju šarmantne osobnosti i želju za skladom u njihovim osobnim odnosima. Također, krase ih osobine lijenosti i snobizma.

Bik je zemljani znak, a Vaga zračni zrak. Bik se provlači kroz život oslanjajući se na njihovu urođenu praktičnost, dok se Vaga oslanja na svoj intelekt. Bik se pita: “Kako će mi to pomoći ostvariti svoje ciljeve u životu?“, Vaga se, s druge strane, fokusira na intelektualne podražaje, bilo da je praktično ili ne. Sukobi u tom odnosu mogu nastati ako Bik pokaže previše posesivnosti ili ako se Vaga ponaša previše koketno. Ponekad se jednostavno ne mogu razumijeti. Ako se žele potruditi graditi dugotrajan odnos, oba znaka moraju naučiti prihvatiti da se njihovi pogledi na svijet razlikuju. Također, potrebno je poštivati tuđe mišljenje i uvažavati i tuđe ideje te živote navike.

Bik je fiksni znak, a Vaga kardinalni znak. U principu u tom odnosu, Vaga uvijek inicira dok Bik pomaže da se stvari i dalje odvijaju. Fiksni znak neće popustiti, a Vaga treba razumjeti Bikovu tvrdoglavost. S nježnim uvjeravanjem, sve je moguće – i ne postoji znak koji je više talentiran u nježnim i suptilnim uvjeravanjima nego Vaga. Njezin šarm pomoći će joj u mnogo situacija pri izbjegavanju svađa i neugodnih situacija. S druge strane, Vagina najveća mana je njezina neodlučnost koja Bika često može izbaciti iz takta.

Koji je najbolji aspekt odnosa Bika i Vage? Njihova zajednička ljubav prema užicima, ljepoti i kulturi. Estetika je sastavni dio života kod oba partnera, a njihovi slični ukusi i ljubav prema romantici i harmoniji, izvrstan su temelj za stabilnost veze.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (564 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo