Horoskop - Bik i Vodenjak

Horoskop – kada se Bik i Vodenjak nađu u ljubavnoj aferi, može se reći kako je njihovo partnerstvo prirodno jedinstvo Ljubavi, koju zastupa Bik i  Prijateljstva, koju zastupa Vodenjak. Ovaj odnos ovisi o ravnoteži dvaju znakova. Vodenjak je nepovjerljiv i često nagli u svojim postupcima dok Bik voli ići puno sporije. To može stvoriti potencijalne probleme u vezi. Ovo partnerstvo može biti veliko iskustvo i škola za ona znaka. Bik može pomoći Vodenjaku obuzdati svoju impulzivnost, a Vodenjak može pomoći Biku da bude više spontan te da oslobodi skriveni avanturistički duh.

Vodenjak je senzualan, strpljiv i nježan. Ovna privlače navedene osobine te mu se sviđa kod svog partnera potpuna stabilnost i vječna odanost. Vodenjak cijeni kod Bika to što uvijek žele više te što znaju kada, kako i na koji način iskoristiti sve životne prilike koje im se pružaju. Ova dva znaka predstavljaju dobru ravnotežu između karakternih različitosti. Vodenjak se ponekad može poigrati s Bikom, na način da ga natjera da donese određene brzoplete odluke  ili jednostavno da ubrza njegov pomalo lijen životni stil. Vodenjak donosi uzbuđenja u vezi dok Bik donosi sigurnost i romantiku. Kada Vodenjak poželi zadovoljiti svoje potrebe, Bik može pokazati svoju seksualnost i senzualnost na puno sporiji način nego što bi to Bik učinio koji može na mirniji način dočarati svoje osjećaje i želje.

Vodenjakom vladaju planeti Uran i Saturn, a Bikom vlada planet Venera (ljubav). Dobro se slažu zajedno, oni predstavljaju dvije polovice koje se međusobno nadopunjuju. Ova dva znaka predstavljaju muškarca i ženu i zbog toga ovaj odnos posjeduje dobru energiju i ravnotežu što ga čini uspješnim. Vodenjak je zračni znak, a Bik zemljani. Vodenjak želi preuzeti kontrolu nad vlastitom sudbinom, dok Bik želi osigurati sigurnost i stabilnost. Bik ponekad može biti posesivan, što Vodenjak neće tolerirati. Ako Vodenjak uvjeri Bika da je njihov odnos jak i da neće nigdje otići, Bik može biti fleksibilan i tolerantan. Vodenjak je znak koji može popustiti i promijeniti odluke ako uvidi da nisu dobre dok Bik neće popustiti. Vodenjak će iskoristiti sve adute poput šarma kako bi dobio zadovoljštinu. Rjeđe koristi argumente jer zna da bi ga Bik pobijedio u svakoj debati. Oba znaka imaju želju biti vođe u svom odnosu, stoga je vrlo važno postizanje kompromisa, s jedne i druge strane. Bik i Vodenjak morat će uskladiti različite instiktivne karakteristike. Na primjer, Vodenjak voli koketirati i često u tome vidi samo bezazlenu zabave. Međutim, Biku se to ne sviđa i kad tad će pokazati svoje nezadovoljstvo. Vodenjak donosi određena uzbuđenja u vezu dok Bik ne voli previše promjena.

Koji je najbolji aspekt odnosa ovih dvaju znakova? Strastvena priroda. Ovo je izvrsna ravnoteža energije između muškog i ženskog, impulzivnog i namjernog. Njihove kontrastne osobnosti i sposobnost da uče jedno od drugoga te njihovo međusobno davanje, formula je za uspješan i sretan odnos.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (361 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo