Horoskop - Blizanac i Bik

Horoskop – kada se Bik i Blizanac nađu u vezi, oboje moraju uzeti vremena kako bi shvatili dinamiku svog odnosa i način na koji se mogu najbolje slagati. Oboje imaju mnogo toga za ponuditi jedno drugome te u tom odnosu mogu puno naučiti. Da bi uspjeli potreban je duži period prilagodbe, ali i trud svakog od partnera. Ako je posesivni Bik u stanju osigurati svom partneru sigurnost i intimu, a u isto vrijeme cijeniti njegovu slobodu i nezavisnost onda će stvari ići obećavajuće između ova dva znaka. Moguće je da Bik na početku veze bude tražio malo previše pažnje za Blizančev ukus, ali s obzirom na to da su oni pouzdani i stabilni – Bik jednostavno mora biti strpljiv i dočekat će svu željenu pažnju i ljubav. Bik ima praktičan pristup i uvelike se razlikuje od Blizanca koji ima intelektualni pristup u životu. Veza zbog toga može biti vrlo dinamična jer Blizanci mogu doživljavati Bika kao dosadnog dok Bik može misliti za Blizanca da je površan i da se ne razumije u dublju materiju problema. Oni  mogu mnogo naučiti od jedno drugog. Bik može pomoći Blizancu da bolje iskoristi životne prilike dok Blizanac može pomoći Biku spoznati raznolikost koja se nalazi oko njega, naučiti ga kako se zabaviti na pravi način te unijeti više uzbuđenja u svoj život.

Bikom vlada planet Venera (ljubav), a Blizancima vladaj Merkur (komunikacija). Budući da se oba planeta nalaze blizu Sunca, oni su uvijek u istoj četvrti, iako su vrlo različiti. Venera je usmjerena na fizički užitak, romantiku i senzualnost. Merkur ima i mušku i žensku energiju, a Blizanac uzima onu energiju koja mu najbolje posluži u određenom trenutku. Bik u vezama uvijek traži pouzdanog partnera. Iako to nije prirodno Blizancima, dobra stvar je što su Blizanci dovoljno pametni da nauče kako biti romantičan, senzualan partner za kojim Bik zako željno žudi.

Bik je zemljani, a blizanac zračni znak. Blizanci donosi odluke na temelju intelekta (i ćudi), dok je Bik više praktičan. Oba znaka prilaze ljubavi vrlo različito. Ova kombinacija može donijeti puno spletki. Ako njihove razlike nisu prihvaćene i cijenjene od strane drugog partnera, s vremenom mogu uzrokovati brojne nesuglasice! Bik je vrlo stabilan u ljubavi.  Trud i predanost u vezi uzimaju vrlo osobno i smatraju veoma važnim. Blizanci imaju tendenciju da žive za trenutak kada se ljubav dogodi. Veoma su razigranog i živahnog duha te ne shvaćaju vezu odmah ozbiljno kao što je to običaj kod Bika. On traži partnera na kojeg se može osloniti te mu je jako važna fizička prisutnost te konstantnost u vezi. Bik nije sklon promjenama te može biti vrlo teško ako Blizanac poželi iskusiti nove avanture.  To je partnerstvo koje ima puno potencijala, ako su oba znaka spremne učiti jedni od drugig. Svaki od njih izražava osobine koje drugom nedostaju te se tako međusobno nadopunjavaju. Blizanac može pronači čvrstog i jakog partnera u Biku, koji je sigurna luka u kojoj će uvijek biti mjesta za njega. Dok Bik može uživati u u intelektu, pameti, društvenosti i jednostavnosti kod Blizanca.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (554 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo