Horoskop - Blizanac i Blizanci

Horoskop – s obzirom na to da samo ime Blizanac govori da se radi o dvojakome znaku, tako se u ovoj vezi mogu naći četiri osobine. U ovome odnosu nikada ne može biti dosadno, što je dobra stvar – jer jedno drugom ne mogu dosaditi lako! Budući da oni imaju istu potrebu za intelektualnim stimulacijama, ova dva znaka se slažu vrlo dobro. Blizanac uživa u slobodi i raznolikosti. Zbog toga će dva Blizanca zasigurno zajedno uživati ​. Ako se među njima ne pojavi osjećaj konkurencije te ako uspostave suradnju, umjesto toga njihov odnos može biti pun ljubavi, sreće i uzajamnog povjerenja.

Blizanci vole razigranost, zbijati šala, izražavati sarkazam i biti povremeno ironično ciničan. To mu je vrlo zabavno,  ali treba uzeti u obzir da ga takvo ponašanje može dovesti u situaciju da ga partner ne shvaća dovoljno ozbiljno! U intimnoj ljubavnoj vezi, svakako ima mjesta za potrebnu ozbiljnost, kojoj se Blizanci mogu dobro priviknuiti i pokazati svoju zrelost. Ako oba partnera usmjere više pozornosti na svoje osjećaje, umjesto na misli i intelekt, oni će uvelike poboljšati svoj ljubavni život. Samo je potrebno da se prepuste i uživaju u obostranim emocijama i svemu što one pružaju.

Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija). Ovaj par može sve svoje probleme riješiti komunikacijom. Merkur (ili Hermes u grčkoj mitologiji) je bio putnik, Blizance zanimaju mnoge teme i mjesta, što može biti izvrstan sadržaj za razgovor. Zanima ga mnogo stvari te može biti izvrstan za rasprave u kojima ćete i nešto novo naučiti. Međutim,ta potreba za komunikacijom ponekad može biti pogrešno protumačena kao trač. Ključ Blizančeva uspjeha je da svoj dar komunikacije iskoristi u pozitivnom smislu. Blizanac ne mari previše za rutinu i uvijek spremni su isprobate nove hobije, karijere i zabavama. Oba partnera dijele isto mišljenje o toliko različitih stvari te zauzimaju sličan stav prema životu. Blizanci su svestrane osobnosti te vole biti u pokretu. To je razlog zašto se partneri mogu jako dobro slagati jer ne vole biti ograničeni na samo jednom mjestu. To je razlog zašto Blizanac može biti težak za one koji su oprezniji i konzervativniji.

Blizanac je zračni znak. Ona na romantičnu vezu gleda dosta racionalno te nije toliko emocionalno fokusiran. Blizanac je promjenjiv znak. Njihova fleksibilna narav čine ova dva znaka savršenim parom. Lako mogu savladati vještinu kompromisa. Iako u svojim raspravama može biti vrlo tvrdoglav, ipak naposljetku shvaća beznačajnost dokazivanja svog stajališta.

Koji je najbolji aspekt odnosa dvaju Blizanaca? Golema količina intelektualne energije koje pružaju jedan drugom. Zajedno će se vrlo dobro zabaviti i nasmijati, ali isto tako imat će i racionalne poglede na život, što im uvelike moće pomoći u zajedničkom životu.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (277 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo