Horoskop - Blizanac i Djevica

Horoskop – ako se Blizanac i Djevica upuste u ljubavnu vezu, moraju znati da je za njihov opstanak presudno vrijeme i strpljenje koje su potrebni da oba  prihvate obostrane različite pristupe prema životu i ljubavi. Uvijek trebaju imati na umu da su različiti stavovi i razmišljanja vrijedni razumijevanja, kako bi njihova veza uspjela! Blizanci mogu vidjeti obje strane određene situacije u kojoj se nađu, oni imaju tendenciju da mogu biti neodlučni kada je riječ o tome u kojem pravcu krenuti. Ponekad se može činiti kao da imaju različite osobnosti! Ovaj odnos uvelike može ojačati ako izrazito stabilna Djevica pruži Blizancu emocionalno utočište, a s druge strane ga pusti da s vremena na vrijeme uživa u svojoj slobodi. Djevica može biti malo previše ozbiljna i zahtjevna za Blizanca, pogotovo ako se to dogodi u ranijoj fazi veze kada se Blizanac nije još u potpunosti prepustio i stekao povjerenje. Ako Djevica da Blizancu dovoljno vremena da prihvati promjene na ljubavnome planu, stvari će ići glatko bez problema.

Djevica i Blizanac naizgled imaju vrlo različite životne pristupe. Ponekad se čini da su toliko različiti da teško može doći do uzajamnog prihvaćanja – pogotovo jer Djevica može biti vrlo kritična i zahtjevna. Djevica je vrlo praktična i često je zna umarati Blizančev površan način razmišljanja. Djevica može pomoći Blizancu da se više uključi u život i da vidi njegovu dubinu, a ne samo površinu. Blizanci mogu pomoći Djevici unijeti zabavu i uzbuđenje u životu.

Merkur (komunikacija) vlada i Blizancem i Djevicom. Blizanci predstavljaju muški aspekt Merkura, a Djevica ženski (Merkur je sama po sebi androgen). Djevica želi pouzdanog partnera i stoga joj je važna jasna komunikacija koja joj pomaže pri formiranju savršenog odnosa. Blizanac je intelektualno usmjereniji od Djevice, ali ona ipak može lakše ostvariti ljubavne odnose zbog svoje jednostavnosti.

Djevica je zemljani, a Blizanac zračni znak. Djevica je praktična, izravna i precizna. Djevica se uvijek pita: “Kako će mi to pomoći pri ostvarivanju ciljeva u životu?“ Dok Blizanac, koji se kreće kroz život oslanjajući se na svoj umu, ne gubi vrijeme nego jednostavno ide kamo ga vodi njegov um, bez obzira kakav će biti mogući ishod. Djevica je nemirne, kritične prirode, a Blizančeva hirovitost može izazvati nevolje za oba partnera. Djevica mora shvatiti da su Blizanci koketne prirode i to ne utječe na njegove osjećaje u vezi, a Blizanci moraju to pokušati shvatiti i razumijeti.

Djevica i Blizanac su promjenjivi znakovi. Oboje su vrlo fleksibilni vrlo se lako prilagode promjenama u trenu. Oboje mogu biti pomalo neodlučni – Blizanci zbog svojih neprestanih intelektualnih previranja, a Djevica zbog svoje sklonosti za analizu.

Koji je najbolji aspekt odnosa Blizanca i Djevice? Sigurnost koji mogu dati jedno drugome. Dokle god komuniciraju jedni s drugima, njihov će odnos biti zadovoljavajuć.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (470 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo