Horoskop - Blizanac i Jarac

Horoskop – Veza Blizanca i Jarca može biti vrlo teška jer se uvijek iznova trebaju sjetiti koji su razlozi koji ih drže zajedno jer su ova dva znaka u velikoj suprotnosti. Ako dijele neizmjernu ljubav i međusobno poštovanje, bit će u mogućnosti prevladati sve prepreke, ali se moraju naporno truditi. Blizanci moraju imati slobodu razmišljati slobodno, oni se oslanjaju na svoj brzi um, humor te trebaju partnera koji će pratiti njihov brz tempo života. Jarac se više bavi karijerom i statusom, oni se oslanjaju na pravila i uvijek su u potrazi puetva koji će ih odvesti prema uspjehu, bez obzira koliko dugo to trajalo. Blizanci je vrlo površan i lako napušta ideje i projekte dok Jarac voli biti temeljit. Ova dva znaka kao par predstavljaju izazov i trbaju naučiti kako održavati sličan tempo tako da mogu stići na isto mjesto, u isto vrijeme.

Jarac je vrlo skroman i miran, a Blizanac je vrlo društven i glasan. Jarac je spor, odmjeren i tvrdoglav, dok je Blizanac  fleksibilan i sklon promjenama. Blizanci posjeduju brz um, a Jarca je teško uvjeriti da iskoristi prečace koje mu život pruži u određenom trenutku. Međutim, ako nauče razumijeti jedno drugoga, mogu postići daleko više nego što misle. Ove dva znaka mogu biti bolji poslovni partneri nego ljubavnici.

Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija), a Jarcima planet Saturn (snaga). Ovi se planetarni utjecaji suprostavljaju jedno drugome. Saturn ima hladnu, mušku energiju i pomaže Jarcu kretati se prema naprijed kroz sve vrste poteškoća. Merkur ima androgenu energiju i daje Blizancima svoj dar intelekta i komunikacije. Niti jedan od ovih znakova ne odustaje lako.

Blizanac je zračni znak, a Jarac je zemljani znak. Jarac je praktičan, stabilan i učinkovit. Oni ne vole riskirati ako im se učini da se takav potez neće isplatiti. Blizanci su, s druge strane, analitični, oni vole preuzimati rizik,ma gdje god da njegove inventivne ideje dovele u životu

Blizanac je promjenjiv znak, a Jarac je kardinalni znak. Jarac pokreće stvari, oni vole imati sve pod kontrolom. Blizanci su fleksibilniji, općenito mogu slijediti Jarčevo vodstvo – sve dok nisu prisiljeni. Oni trebaju slobodu, i izabrati ono što im je po volji, a ako se počnu osjećati kontrolirano, onda postaju ravnodušni i nedostupni. Ako ove dva znaka žele da odnos između njih traje, moraju naučiti na kompromis.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Svatko od njih donosi svoje posebne kvalitete u odnosu. Ako jedan drugome dopuste da budu ono što zaista jesu i ne zahtijevaju nemoguće kompromise onda mogu činiti dobru cjelinu. Njihova odnos predstavlja izazov za obje strane, ali ako oni mogu učiti jedni od drugih – to se definitivno isplati!

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (263 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo