Horoskop - Blizanac i Lav

Horoskop – ljubavni odnos Blizanca i Lava veoma je razigran i smion te je pun optimizma i ljubavi. Blizančev intelekt  vrlo je privlačan Lavu koji je kreativnog i dramatičnog duha. Može biti problema između ova dva znaka. Međutim, ako Lav shvati previše ozbiljno Blizančevu koketnost i flertovanje onda stvari mogu postati veoma ozbiljne ili ako Blizanac pomisli da Lav želi uspostaviti potpunu kontrolu njihovog odnosa. Iako su njihovi pristupi različiti – Blizanci vole analizirati situaciju iz svih aspekata dok Lav radije ne bi o tome razgovarao već samo uskočio u situaciju pa što se dogodi.

I Lav i Blizanac imaju puno energije. Lav voli biti šef odnosno uvijek želi biti na čelu ekipe. Blizanci žele biti slobodni te vole puno razmišljati. Izravan, odlučan Lav može pomoći Blizancu donijeti odluku ako se on počne kolebati i ako ne zna što bi napravio, zbog svoje sposobnosti da sagleda sve opcije. Blizanac u svom tom razmišljanju, često zna biti dugo neodlučan jer mu svaka odluka ima svone prednosti i mane. Zbog toga mu Lav odgovara kako bi zauzeo određeni stav te da ubrza njegove misli. Lav, također, mora paziti da ne šefuje previše jer se to Blizancu neće nikako svidjeti.

Lavom vlada Sunce, a Blizancima planet Merkur (komunikacija). Oba znaka su vješta u komunikaciji jer su njihovi planetarni utjecaji slični. Samo što oni imaju različite pristupe izražavanja. Mogu imati vrlo žustre rasprave. Dok Blizanci rasprave mogu smatrati zabavnima i mentalno stimulativnima, Lav ih uzima vrlo ozbiljno i može biti povrijeđen.

Blizanci su vodeni, a Lav vatreni znak. Blizanci se zbog svog sporijeg tempa mogu nositi s Lavovom energijom i kreativnošću. Lav teži da bude dramatičan,demonstrativan i pametan, a Blizanci uvijek razumiju Lavovu poruku. Najbolja stvar je što Lav može imati energičan i aktivan dan – i onda dođe kući Blizancu i sve mu ispriča, a on ga pažljivo sluša. Razgovor je vrlo važan kako u svakoj vezi, tako i u njihovoj.

Lav je fiksni znak, a Blizanac promjenjiv znak. Lav je tvrdoglav i odlučan, veliki vođa i pomalo krut kada je u pitanju mijenjanje svojih ideja ili smjerova. Kada Lav nešto naumi onda uvijek ide do kraja. Blizanci su, s druge strane, jako fleksibilni. Njima lako postane dosadno i nemaju problema s tim što Lav može preuzeti vodstvo – u određenoj mjeri. Blizanci više žele biti vođe svojih misli nego određenih stvari u realnosti. Oni su sretni što se nalaze u pozadini dok Lav preuzima zasluge i slavu jer Blizanci ionako znaju da je sve to ionako plod i njegova rada.

Koji je najbolji aspekt odnosa Blizanca i Raka? Njihov mladenački, čak i djetinjasti pogled na svijet. Ovaj par može postići veliki uspjeh, s obzirom na njihovu veliku količinu optimizma i avanturističke prirode.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (579 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo