Horoskop - Blizanac i Ovan

Horoskop – kada se Ovan i Blizanac nađu u ljubavnoj vez onda se oni povezuju na fizičkoj, ali i intelektualnoj razini. Ova dva znaka vole aktivnost i uvijek pokušavaju ostati optimistični. U vezi imaju odličnu komunikaciju i duboko razumijevanje jedan za drugoga. Ovan je neovisnog duha što je vrlo atraktivno za Blizanca, koji također cijeni neovisnost. Ako Blizanac osjeća da ga Ovan previše kontrolira ili ako Ovan shvati previše ozbiljno koketnu prirodu Blizanaca, može doći do potencijalnog konflikta i unijeti probleme u ovaj odnos. Ova dva znaka mogu stvoriti dobru ravnotežu kada su zajedno: Ovan želi doživjeti stvari iBlizanac želi o njima razgovarati. Zajedno mogu doživjeti nova iskustva, za koje smatraju da su ih propustili u prošlosti. Izvrsno se nadopunjavaju i zajedno mogu doživjeti nove avanture.

Oba znaka sadrže mnogo energije, kao i zajedničke ciljeve. Blizanac je mislilac i govornik, cijeni intelekt i slobodu te voli sagledati sve strane. Ovan voli ulaziti u nove projekte i potencijalno ući u probleme dok će Blizanci svakako uzeti vremena kako bi saznali Ovnove razloge za odabir projekata. Vrlo su oprezniji od Ovna. Dok Blizanci mogu biti neodlučni, Ovan je vrlo jednostavan i odlučan, a to je dobitna kombinacija, ali važno je da Ovan omogući Blizancu intelektualni prostor kako bi na miru sagledao sve aspekte određene situacije.

Ovnom vlada planet Mars, a Blizancima vlada planet Merkura. Ove planete predstavljaju strast i komunikaciju. Zbog njihovih različitih pristupa, Ovan i Blizanac u poslu mogu predstavljati idalan par – oni će do svojih ciljeva doći na različite načine, ali naposljetku bit će uspješni bez obzira kojim se sredstvima koristili. Strasne će rasprave ovaj odnos začiniti – ili će ga uništiti. Ovan mora shvatiti da Blizanci vole dobre argumente, a ne vrijeđanje svojih izazivača. Oni uvijek cijene dobra i racionalna objašnjena naspram psovkama ili niskim vrijeđanjima.

Ovan je vatreni znak, a Blizanac zračni znak. Blizanci pomažu Ovnovima ostvariti svoj puni potencijal – Blizanci definitivno posjeduju energiju da drže pod kontrolom Bikov brz i žestok tempo pun neobičnih ideja. Kombinacija istinske strasti i intelekta čine ovaj odnos održivim. Oba znaka zanimaju mnogi interesi, a najbolji dio je, kada na kraju dugog i aktivnog dana, Ovan može doći kući i podijeliti sva svoja iskustva s Blizancem koji će ga poslušati!

Ovan je kardinalni znak, a Blizanac promjenjiv znak. Ovan prirodno inicira nove planove – turističke, sportske ili neke druge, a Blizanac će uvijek pristati na te ideje, dok god ga se ne prisiljava. Dobra stvar ovog odnosa jest i da se ova dva znaka međusobno ne natječu kao neki drugi znakovi. Ovan voli slavu, a  Blizanac je savršeno sretan u pozadini i on je taj koji vuče konce. Koji je najbolji aspekt odnosa Blizanca i Ovna? Njihova sposobnost da se osjećaju kao jedna cjelina, koja zajedno može uspjeti. Zajedno mogu naučiti mnogo više nego što bi to sami.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (411 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo