Horoskop - Blizanac i Rak

Horoskop – Ova dva znaka kada se nađu u ljubavnom odnosu onda su jako znatiželjni. Osjetljiv i emocionalan Rak ima problema s komunikacijom, a to je baš osobina koja definira Blizanca. Blizanac je galantne prirode i britkog jezika te može potaknuti Raka da se oslobode i da ne budu previše osjetljivi., Rak može naučiti Blizanca kako živjeti sporijim tempom, što je njemu sasvim suprotno jer je on stalno u potrazi za novim iskustvima. Ako se Raku učini da ga Blizanac zanemaruje ili mu ne pruža dovoljno bliskosti, onda može nastati problem. Ove dva znaka drukčije poimaju svijet i odnose oko sebe te moraju biti u stanju razumijeti i prihvatiti obostrane razlike.

Rak je znak doma i ognjišta dok je Blizanac mislilac. Blizanci lako može pasti na Bikov stav i koji se predstavlja kao vitez na bijelom konju. Raku ide u prilog bikov karakterističan poriv da zaštiti one koje voli. To je izuzetno važno za Raka koji stalno želi biti voljen i kojem je jako stalo do osjećaja. Kvaliteta obiteljskog života vrlo je važna za Raka dok je Blizanac usmjeren na slobodan i udoban život . Rak je jako intuitivan i održava intezivne veze sa svojim najbližima. Postoji tendencija prema posesivnosti i idealizaciji svog partnera. Ako Blizanac uvjeri Raka da je voljen i cjenjen, u vezi će sve ići glatko.

Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija), a Rakom vlada Mjesec (emocije). Rak je sklon držati svoje emocije unutar sebe te imaju problema s izražavanjem. Blizanci vole jasnu komunikaciju koju mu pruža Merkur. Rak Blizanca može naučiti intuitivnom pristupu, koji je različit od Blizančeve površine prirode.  Rak može naučiti Blizanca kako usporiti i više cijeniti život, kako bi što više uživali u svakom lijepom trenutku.

Blizanac je zračni, a Rak vodeni znak. Ako se ta dva znaka nađu na istoj valnoj duljini, mogu stvoriti idealan tim. Najbolje odluke uključuje emocije i intelekt, što posjeduje svatko od partnera. Problem može nastati dok uče kako zajedno surađivati bez konflikta. Oni prirodno zastupaju suprotna stajališta da se s vremena na vrijeme može činiti kao da oni jednostavno nemaju ništa zajedničko. Emocionalni Rak ponekad može prihvatiti Blizančev lepršavi entuzijazam, ako se dovoljno opusti. Ravnoteža se može postići ako nauče otvoreno razgovarati jedno s drugim. Blizanac je promjenjiv znak, a Rak je kardinalni znak. Blizanac je fleksibilan, spreman skrenuti s puta. Rak je inicijator i voli sigurnost te znati u kojem smjeru ide, bez odstupanja.

Koji je najbolji aspekt odnosa Blizanca i Raka? Nakon što su shvate da su saveznici, oni mogu postići mnogo zajedničkog uspjeha. Blizanac uvijek razmišlja unaprijed, a Rak tiho podržava njegove ideje iza kulise. Svaki partner ima sposobnost pružiti ono što drugome nedostaje te se na taj način međusobno ispunjuvaju i njeguju kvalitetan odnos.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (250 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo