Horoskop - Blizanac i Riba

Horoskop – Ljubavna veza Blizanca i Ribe vrlo je suosjećajna i obostrano zadovoljavajuća za svakog partnera. Blizanac je dovitljiv, slatkorječiv, posjeduje dobar smisao za humor i vrčlo mu je važan intelektualni aspekt života, što može pomoći u ovoj vezi jer je poznato kako Ribe imaju sanjalački pogled na svijet. Riba ima dar intuitivne empatije, što znači da se oni jako dobro mogu povezati s drugim ljudima, na prilično suptilan način. Njihova sanjiva priroda čini ih prilično otvorenima – ukratko, od Ribe očekujte neočekivano! Blizanac je otvoren i fleksibilan, imaju sposobnost da vide sve strane problema kao i u komunikaciji s drugim ljudima. Ovaj odnos ovisi o fleksibilnosti oba partnera.

Blizanci i Ribe su veliki prijatelji, ali i ljubavnici. Riba su vrlo emocionalne i osjetljive te njihovi osjećaji mogu biti povrijeđeni kada Blizanci bez razmišljanja i na drzak način raspravljaju o problemima. No, čak i kad se problemi pojave, ovi partneri mogu lako oprostiti i zaboraviti sve konflikte. U ovom odnosu ne postoji razlog da se problemi ne riješe na vrijeme jer Riba razumije prave namjere svog partnera, a Blizanci  jednostavno nemaju vremena razmišljati o prošlosti.

Blizancima vlada Merkur (komunikacija), a Ribama vladaju Jupiter (sreća) i Neptun (iluzija). Utjecaj Jupitera na Ribe odnosi se na konstantno učenje i zanimanje za filozofiju te njihovu želju da sagledaju probleme dublje, dok Neptun čini Ribe sanjivima. Merkur  predstavlja pamet, inovacije i izume . Riba je u stanju razumijeti Blizančevu prirodu čestog mijenjanja i izmišljanja novih ideja.

Blizanac je zračni znak, a Riba je vodeni znak. Kombinacija intelektualnog fokusa s emocionalnim, intuitivnim shvaćanjem svijeta rezultira donošenjem mnogo čvršćih odluka. Ako ove dva znaka mogu zajedno raditi onda mogu postići mnogo. Njihov jedini problem je komunikacija, koja može dovesti do situacije u kojoj Ribe mogu osjećati kako Blizanci nemaju dovoljno razumijevanja za njih ili ako Blizanci ne mogu podnijeti Ribinu pretjeranu emocionalnu osjetljivost. Dobra stvar je što oba znaka lako prelaze preko problema i gledaju na budućnost, a ne na prošlost.

Blizanci i Ribe su promjenjivi Znakovi, dakle prilično su kompatibilni. Oba Znaka su prilagodljiva, fleksibilna i vrlo su sposobna nositi se s promjenama. Oni, također, bez problema mogu promijeniti svoje mišljenje i oboje su vrlo otvoreni. Nijedan znak nema tendenciju preuzimanja liderstva u vezi, a obojica daju jedno drugome puno prostora i slobode.

Koji je najbolji aspekt ovog odnos? Njihov zajednički interes u širenju svoga znanja i korištenje svojeg intelekta. Oni se dobro slažu zbog svoje fleksibilnosti i sposobnosti prilagođavanja. Njihovi zajednički interesi i slične osobnosti čine njihov odnos vrlo uspješnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (282 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo