Horoskop - Blizanac i škorpion

HoroskopBlizanci i Škorpion u ljubavnoj će vezi morati naučiti razumijeti svoje međusobne razlike – i ako u tome uspiju, oni će biti gotovo neraskidiv par. S obzirom na to da je Blizanac prilagodljiv, cijeni intelekt, društven i komunikativan, Škorpion je njegova suprotnost – tajnovit, fokusiran, intenzivan i odlučan. Blizanci vole sve u životu rješavati lagano pa tako i u ljubavi. Škorpion, s druge strane, ima vrlo duboku potrebu za emocionalnom i intimnom vezom. Škorpion je općenito vrlo lojalniji prema svom partneru nego Blizanac.

Ovaj odnos može biti i vrlo strastven i često može biti obilježen različitim raspravama; Blizanci vole dobru raspravu, a Škorpion može nastupiti vrlo strastveno braneći svoje argumente. Blizančeva sklonost flertovanju može Škorpiona učiniti ljubomornim i posesvnim. Unatoč tim razlikama, ovaj odnos nikako nije dosadan. Oba znaka vole riskirati, što začinjava njihovu vezu! Mogu doživjeti puno zajedničkih avantura, ali ako stvari postanu previše napete i argumenti postanu negativni, na granici vrijeđanja, trebat će im dosta vremena za pomirbu, ako žele da njihov odnos uspije.

Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija, a Škorpionima dvojno vladaju planeti Mars (strast) i Pluton (snaga). Škorpionu je potrebna seksualna i emocionalna intimnost i potrebno je mnogo uvjeravanja od strane njegovog partnera kako bi mu dokazao da cijeni njihov odnos isto koliko i sam Škorpion. Sva sreća da Blizanac posjeduje izvrsne komunikacijske sposobnosti te ne bi trebao imati problema s iskazivanjem svojih osjećaja prema Škorpionu. Blizanci ne mogu i neće pokazivati lažu predanost i lojalnost ako zaista to ne osjećaju. Intenzivan Škorpion mora naučiti kako kontrolirati emocije jer njegov partner neće uvijek biti u mogućnosti da mu pruža sve ono što on poželi. Blizanci će se uvijek opredjeliti za ljubavnu vezu, ali samo ako ih se na to ne prisiljava.

Blizanac je zračni, a Škorpion vodeni znak. Ta dva elementa mogu biti dobitna kombinacija jer ipak se najbolje odluke donose kad se uključe intelekt (zrak) i emocije (voda) – um i srce. Škorpion je majstor strategije i mogu pomoći površnim Blizancima kako se fokusirati na problem i izabrati najbolji opciju. Blizanci uče Škorpiona kako krenuti dalje bez da ulažu previše napora u nešto što potencijalno neće uspjeti. Škorpion može emocionalnom maniuplacijom osloboditi Blizančevu  prirodnu energiju i entuzijazam.

Blizanac je promjenjiv znak, a Škorpion fiksni znak. Blizanci su skloni hirovitom ponašanju, samo da dožive neko iskustvo, za razliku od Škorpiona, koji gotovo uvijek ima plan (ili skriveni motiv) na umu. Škorpion može koristiti svoju odlučnost da pomogne Blizancima kako se posvetiti određenoj stvari, a ne odmah prelaziti na drugu. Nakon što počnu shvaćati navedene stvari, mogu uživati u svom ​odnosu .

Koji je najbolji aspekt ovogo odnos? Snaga koju posjeduju i koja će im pomoći da funkcioniraju kao cjelina. Obojica su pobjednici koji odbijaju odustati od svojih ciljeva.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (313 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo