Horoskop - Blizanac i Vodenjak

HoroskopBlizanac i Vodenjak mogu uživati ​​u predivnoj i vrlo poticajnoj vezi. Vodenjak je uvijek pun ideja, tj. predstavlja kreativnog vizionara. Oba znaka vrlo su neovisna i cijene tuđu slobodu. Oni lako mogu razumijeti potrebe jedno drugoga jer imaju jednake želje i potrebe. Jedini problem koji se može javiti jest kada Blizanac počne misliti za Vodenjaka da je jako tvrdoglav i da ne popušta u svojim stavovima ili Vodenjaku može smetati Blizančeva usporenost, što je u suprotnosti s Vodenjakovim brzim tempom. Međutim, ako dođe do navedenih problema, to ipak neće pretjerano utjecati na njihovu vezu, općenito oni vrlo dobro funkcioniraju zajedno i razumiju jedno drugoga na vrlo dubokoj razini.

Oba znaka posjeduju mnogo energije. Njihovi umovi rade jako brzo i vrlo lako dolaze do novih i boljih ideja.  Ako Vodenjak preuzme lidersku poziciju onda će sve ideje postati stvarnost jer on voli akciju i neće dopustiti da ideja ostane neralizirana. Oboje se oslanjaju na svoje brzo razmišljanje, osobito Vodenjak, a oboje ne vole uzalud gubiti vrijeme. Vodenjak može pomoći Blizanci da se usredotoči ako počne popuštati i odustajati od onoga što radi, ali se mora se pobrinuti i da omogući svojem partneru dosta mentalnog prostora i slobode. Blizanci se ne vole osjećati zarobljeni već uvijek traže slobodu i da ih nitko ne guši.

Vodenjakom vlada planet Saturn (karma) i Uran (pobuna), a Blizancima planeta Merkur (komunikacija). Saturn i Uran koriste svoju snagu kako bi pomogli Vodenjaku u njihovoj odlučnosti da sve svoje ideje dobro iskoriste i realiziraju na najbolji mogući način. Blizanac je veliki mislilac i govornik i može lako pomoći Vodenjaku ako zapne slučajno u svojim naumima. Blizanci su fleksibilnijeg uma te mogu uvelike pomoći Vodenjaku kada su napeti ili zabrinuti oko određenih životnih pitanja.

Oba znaka su zračni znakovi. Njihova je intelektualna veza vrlo jaka. Obojica su po prirodi vrlo društveni; Blizanac je duhovit i komunikativa i lako privuče ljude svojim intelektom, ali isto tako njega privlače oni partneri koji su slični njemu dok se Vodenjaku mogu svidjeti svi tipovi ljudi. Što više različitih ljudi poznaje, to se Vodenjak bolje osjeća u životu. Oba znaka imaju široke interese. Blizanci ima sklonost za dobre razgovore i debate, što može povezati oba partnera. Blizanac je promjenjiv znak, a Vodenjak je fiksni znak. Blizanci voli slobodu, cijene neovisnost, vrlo su prilagodljivi i spremni su na promjene. Vodenjak je, s druge strane, vrlo tvrdoglavi, i općenito voli preuzeti liderstvo u tom odnosu.

Koji je najbolji aspekt odnosa Blizanca i Vodenjaka? Njihova sposobnost da rade zajedno i pruže jedno drugome nadahnuća i nove ideje. Njihova uspješna verbalna interakcija čini njihov odnos zdravim i dugotrajnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (380 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo