Horoskop - Djevica i Blizanac

HoroskopBlizanci imaju dvostruku osobnost. Oni su inteligentni, komunikativni i duhoviti. Blizanci posjeduju znanje o mnogim stvarima jer su jako radoznali i rado će ga dijeliti sa svojim prijateljima. Oni su miroljubivi, socijalni i jako dobro prijatelji. Međutim, njegovi glavni nedostaci su prevrtljiva priroda, nedostatak neodlučnosti i površnost. Djevica simbolizira nevinost i mogu se činiti plašljivima i skromnim, ali oni zapravo nisu takvi. Iako su rezervirane i introvertne, vrlo su snažne u svojim uvjerenjima. Jako su inteligentni, pouzdan i korisni. Jedna od najpoznatijih Djevičinih osobina je njena praktičnost. Međutim, njihovi nedostaci uključuju nefleksibilnost, nespremnost za promjene, ali i vrlo kritička i hladna priroda.

Postoji mnogo sličnosti između pojedinih osobina ovih dvaju znakova –oba znaka su vrlo načitana i inteligentna. Djevica može biti jako dobar i odan prijatelj ako vjeruje u drugu osobu. Djevica i Blizanac mogu razgovarati o bilo kojoj temi zbog svog vrlo znatiželjnog uma. Neće nikada biti zadovoljni sve dok ne skupe sve informacije o nekoj stvari ili problemu. Blizanci su vrlo šarmantni i privlačni, a time ne čudi što Djevice vrlo lako mogu pasti na takvu Blizančevu osobnost. Njihovi interesi i sličan um glavni su faktori zbog kojih privlače jedno drugo. Međutim, kada prođe početna privlačnost, njihov odnos može biti ugrožen zbog svojih posve različitih naravi.

Blizanci vole avanture i zabavu dok je Djevica ozbiljna i oprezna. Blizanci su neovisni individualci, dok Djevica želi sigurnosti u vezi. Također, Blizanci često koketiraju i vrlo su strastveni, što može potaknuti Djevičin bijes i ljubomoru. Ona je vrlo uravnotežena i strpljiva, dok je s druge strane, njen partner promjenjiv i nestrpljiv. Dakle, tu će biti mnogo problema kada se ove dvije osobe bolje upoznaju.

Odnos Djevice i Blizanca može biti pozitivan, ako na vrijeme uoče svoje razlike i pokušaju ih kontrolirati. Zanimljivo, kada se bolje pogledaju njihove razlike onda se može činiti kao da su ova dva partnera stvorena jedno za drugo. Blizanci će postati mirni i stabilna u društvu Djevice i one će donijeti reda u životu Blizanca, tako da njegovu koketnu prirodu drži pod kontrolom. Djevica će trebati naučiti kontrolirati svoju kritičnu prirodu. Konačno, jedna od najvažnijih stvari Blizanci i Djevica treba naučiti je da bude otvoren i verbalne o nečijim osjećajima i emocijama, nego ih drži u bocama gore. To će pomoći u rješavanju većinu svojih problema i razlike. Njihov odnos može biti vrlo uzbudljiv zbog njihove sličnosti ili može biti potpuni promašaj zbog njihovih razlika. Postoje mnoge stvari koje će oboje naučiti jedno od drugoga.

Znakovima vladali planet Merkur (komunikacija). Blizanci predstavlja muški aspekt Merkura, Djevica ženski (Merkur je sama po sebi androgen). Djevica želi pouzdanog partnera i stoga koristi jasnu komunikaciju prema formiranju savršenog odnosa. Djevica je zemljani znak, a Blizanci zračni znak. Djevica je praktična, izravna i precizna dok se Blizanci oslanjaju na svom um. Ne gube vrijeme na to tko je načelu već idu gdje ih vodi njihov um. Djevica i Blizanci su promjenjivi  znakovi. Oba znaka vrlo su fleksibilni i u mogućnosti su prilagoditi se promjenama u trenu.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Sigurnost koju mogu dati jedno. Dokle god međusobno komuniciraju, njihova će odnos biti zadovoljavajući.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (565 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo