Horoskop - Djevica i DjevicaHoroskop – Djevica je perfekcionist i uvijek će pokušati popraviti stvari, preurediti, rasporediti i sistematizirati. Oni su, također, jako posvećeni tjelesnoj higijeni, prehrani i čistoći. Skloni su analiziranju detalja, čak i ako su u pitanju banalne stvari poput stvaranja popisa namirnica ili sudjelovanja u kuhanju. Oni su rijetko neoprezni u svojim metodama, a njihova razmišljanja su vrlo logična i praktična. Teško pronalaze vrijeme za razmišljanje o imagnarnome ili fantazijama. Ako zaslužite Djevičinu ljubav, uvijek ćete imati nekoga tko će biti tu za vas i na koga se uvijek možete osloniti. Djevica radi svoj posao kako treba i misli kako svatko treba slijediti njene postupke.Djevica je po prirodi sramežljiva i ima praktični pristup prema životu. Oni nisu usmjereni na emocionalne vrijednosti.Djevica je odana i posvećena svom životnom partneru. Ovaj odnos ima dugotrajnu kompatibilnost. Njihova ljubav ima i vrlo dobru fizičku kemiju.

Ovaj par ima mnogo toga zajedničkog, a sve će ići glatko u njihovu odnos ako oboje uspiju iskontrolirati svoje instinkte za pronalaženjem grešaka kod jedno drugoga. Osim što su perfekcionisti, oni posjeduju vrline odgovornosti, empatije i inteligencije i s njima ćete uvijek moći ozbiljno popričati o problemima. Oni će imati stabilan i trajan odnos. Obojica su vrlo odani i uvijek će biti jedno pored drugoga u nevoljama. Oni su spremni slušati i neće zanovijetati. S obzirom na to da su perfekcionisti,  većinu svog vremena će potrošiti na detaljno sagledavanje stvari oko sebe, što ponekad može biti vrlo isrcpljujuće i dosadno. Međutim, ako se oboje opuste onda ovaj odnos može funkcionirati prilično glatko. Također, ne moraju uvijek imati grižnju savjesti zbog određenih manjih konflikta.

Oni su skloni imati napadaje perfekcionizma, čemu je vrlo teško ugoditi jer će ispasti da su vrlo kritičan jedno s drugim. Nakon što uspiju razumijeti međusobne nedostatke i dođu do zaključka da se najteže nose sami sa sobom, onda će sve biti normalno u njihovom odnosu. No, oko za detalje i vještine koje posjeduju, omogućit će im potencijal da rade zajedno jako dobro, u bilo kojem području koje zahtijeva iznimnu brigu i pažnju. Ovi parovi će izraziti svoju ljubav za nekoga radeći praktične stvari za tu osobu i uživat će ​​u pomaganju ili služenju drugima. Međutim, povjerenje je nešto što  Djevici ne dolazi s lakoćom, pogotovo kada je riječ o ljubavi. Oni žive po pravilima i to je vrlo teško promijeniti.

Djevica će se potpuno opustiti u ljubavnom odnosu nakon duljeg vremena i samo kad su sto posto sigurni da će to biti trajno. Oni trebaju uvjerenje da će ih njihov partner podržati u svojoj karijeri i da zasnuju obitelj. Djevica je odlična domaćica, strogi roditelj i dobar životni pratilac. Odnos između dviju Djevica predstavlja uspjeh i ovisit će o njihovoj sposobnosti prepoznavanja vlastitih nedostataka. Ako se oboje koncentriraju na pozitivno, imaju veliku šansu za dugogodišnju sretnu vezu.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (487 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo